2777
2789
عنوان

چطوری جسور و حاضر جواب هستین

130 بازدید | 17 پست

من ادم بی زبونی ام تو کل عمرم حقم خورده شد زبونم برا خانوادم درازه ولی برا بقیه نه

خیلی دارم زجر میکشم  کسی بوده مظلوم باشه ولی بعدش جسور و حاضر جواب بشه و بتونه از خودش دفاع کنه؟ چطوری 

دیگ از کسی نترسیدم از رفتنا قضاوت های بیجا کردنا قطع ارتباطا حذف ادما...

حرفمو میزنم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن یاد بگیری. راحت نه بگی. راحت حرفت رو بزنی.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

من توی دعوا اموات طرف رو توی گور میلرزونم. حملات فیزیکی ام تا دلت بخواد انجام دادم.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

من معمولا سعی میکنم ساکت باشم ولی سریع نقطه ضعف مردم رو تشخیص میدم و هوش کلامیم هم بالاست. هول نمیشم. میدونم چطوری محترمانه حرف بزنم ولی بد بکوبم.

البته میگم سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم

تو مجازی بیشتر گفتگو کن؛ اطلاعات روانشناسیت رو بالا ببر؛ رو اعتماد به نفست هم کار کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

باید ادم بیخیالی باشی تا حس طرف مقابل برات اهمیت نداشته باشه 

من خیلی وقتا شده جواب داشتم پشت زبونم اومده ولی نگفتم .پیش خودم گفتم اینو بگم تو جمع ضایع میشه خوبیت نداره.یکی هم اینکه با افراد غریبه هم خیلی بحث و دعوا نمیکنم چون واقعا ناراحت نمیشم کسی نمیتونه زیاد ناراحتم کنه.

قبلا خیلی دعوا میکردم ولی جدیدا به خاطر فروشنده بودنم خیلی خونسرد شدم دیگ اصلا اهمیتی نداره برام کی چی میگه واقعا 

باید ادم بیخیالی باشی تا حس طرف مقابل برات اهمیت نداشته باشه من خیلی وقتا شده جواب داشتم پشت زبونم ا ...

ولی من خیلی بی زبونم ازم سو استفاده میشه

امروز  فتم جزوه چاپ کنم شنیدم ۳۵۰‌کارت کشید دیدم ۶۵۰ همومجا گفتم پشیمون شدم اصن جزوه رو چاپ نکرده بود گفت برو برو شنبه بیا حالا همین الان نگاه میکنم دوستم یکیو معرفی کرده پرسیدن چند گفت دویست تومن خدایی درد داره میتونستم اونجا جیغ و داد کنم بگم پولمو پس بده نکردم 

ولی من خیلی بی زبونم ازم سو استفاده میشهامروز فتم جزوه چاپ کنم شنیدم ۳۵۰‌کارت کشید دیدم ۶۵۰ همومجا ...

هوش هیجانیت ضعیفه بنظرم نمیتونی درست تصمیم بگیری تو لحظه چه رفتاری داشته باشی باید درموردش مطالعه کنی پادکست و ویدیو های مختلفی هست برو گوش کن تقویتش کن