2777
2789
عنوان

نوزاد هایی که موقع تولد فوت میشن کجا دفن میکنن و چحوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 92 پست
از خود بیمارستان پیگیری کنید

باید بریم بیمارستان بپرسیم گفتم شاید کسی اینجا اطلاع داشته باشه از اون بیمارستان متنفریم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین آدمای بالغ غسل اینا میدن بهشون و تو شهر ما یه بخشی از آرامگاه هارو به این عزیزان اختصاص دادن و ا ...

کدوم شهر؟؟؟ اینکه میگن دسته جمعی خاک میکنن راسته؟؟

خوب از همون بیمارستان بپرسید.

میدونیم ولی خب رفتن به اوت بیمارستان برامون سخته خیلی خاطره تلخی داریم گفتم شاید اینجا کسی اطلاع داشته باشه 

عزیزم خدا صبر بده بی نام نشون که نمیتونن دفن کنن نپرسیدین ازشون روال اداریشو

نه فقط امضا داد پدرش و گفتن خودشون دفن میکنن چون شرایط خواهرم خیلی وخیم بود و تو کما بود نمیشد خودمون بریم دنبال کارهاش 

من بچه خالم به خاطر مشکل قلبی فوت شدبعد اونا هم بردنش تو ارامگاه خانوادگی که مادربزرگم اینا بودن خاک ...

بمیرم درکش میکنم ... خیلی غم بزرگیه ... خواهر منم بچه اولش بود بعد 8 سال انتظار که  دکتر جنایتکار با سهل انگاری کردش زیر خاک 

کدوم شهر؟؟؟ اینکه میگن دسته جمعی خاک میکنن راسته؟؟

ما تو شهرستانیم ولی حتما این قانون برای کل شهرهای ایران هست مطمینا 

نه عزیزم دسته جمعی نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا سزارینش نکردن

چون قانون مملکت ما اینه ... تا مادر نمیره سزارین نمیکنن میگفتن تا 24 ساعت اگه نتونست بعد سز میکنیم بعد 9 ساعت درد وقتی دیگه کار از کار گذشت سز کردن ... وقتی حتی اختیار نوع زایمان تم نداری 

الهی بگردم کدوم بیمارستان بود خواهرت 🥲

عزیزم چون داریم کارهای شکایت رو میکنیم اسم بیمارستان نگم بهتره ممکنه برامون بد بشه فقط بدونید یکی از بیمارستان های خصوصی و خیرسرشون عالی بود 

تماس بگیرید اسم مادرش و تاریخ زایمان رو بدید اطلاعات بگیرید

میدن اینجوری واقعا ؟؟ اگه بگن خیلی خوبه زنگ میزنیم

عزیزم چون داریم کارهای شکایت رو میکنیم اسم بیمارستان نگم بهتره ممکنه برامون بد بشه فقط بدونید یکی از ...

الهی 😭چقدر ناراخت شدم ای بابا.... بیمارستان مقصر نیستا دکترش مقصره باید زایمانش رو زودتر رد میکرد