2777
2789

برادرشوهر ها   را    سین جیم  و تفتیش  عقاید می کرد.

بحث های سیاسی و عقیدتی راه مینداخته و زیر زبان کشی می کرده

شوهرش عضوش کرده بود

و گرنه عروس  ها  و  دامادها  عضو نبودن 

خیلی فضول  بود

حالا نمی دونم راسته یا نه

میگن  جمع  شده  

ینی چی جمع شده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یعنی چی 

چرا سر و ته ندارع این تاپیک 

انگار برا خواهرت فرستادی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی انگار دمش را گرفتن و انداختنش بیرون

اوه حالا انگار گروه خانوادگیشون کمیته امنیت ملی بوده 

اون چه بیکاره که اصلا عصو شده !!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه جوری گفتی تفتیش عقاید وزیرزبان کشی حس کردم یه گروه سیاسی امنیتی مهم  بوده وایشون هم جاسوس! 

خب یه گروه خانوادگی بوده وبس،خواهر برادرا  اورانیوم که غنی نمیکردن دورهم 😑

یعنی انگار دمش را گرفتن و انداختنش بیرون

حالا مگه گروه خانوادگی چقدر مهمه که انداختنش بیرون مهم باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ک اصلا عضو گروه خانوادگیشون نشدم همه جاریا هستن جز من خیلی خوشم میاد ازشون برم اونجام تحملشون کنم ...

من هم هرگز

حالا برادرا  گروه زده بودن برای امورات خونه شون

بعد این سوال های مذهبی و بحث های اعتقادی راه مینداخته 

من هرچی گروه خانوادگی خودم یا همسرم عضوم می‌کنن لفت میدم،حوصله دلخوری ندارم

حالا همچین میگی جاری تو انداختن بیرون انگار از سازمان ملل انداختن

در ضمن هیچ وقت اینجوری در مورد هیچ کسی حرف نزن و از ناراحتی کسی خوشحال نباش کارما سرت میاره

من هرچی گروه خانوادگی خودم یا همسرم عضوم می‌کنن لفت میدم،حوصله دلخوری ندارمحالا همچین میگی جاری تو ا ...

برای اون دقیقا حکم سازمان ملل را داشت

نه فقط اونجا

گروه دوستای دوره ی ابتداییش

گروه دوستای دوره ی راهنماییش

گروه دوستای دوره ی دبیرستان

گروه همسایه هاش

کلا زن گروه بازیه

برای اون دقیقا حکم سازمان ملل را داشتنه فقط اونجاگروه دوستای دوره ی ابتداییشگروه دوستای دوره ی راهنم ...

من پنج تا جاری دارم ،خیلی هم زندگی من براشون مهمه و دنبال این هستند رازهامو بفهمن،.شاید باورت نمیشه اسم فامیلشونم هنوز بلد نیستم،آنقدر هیچیشون برام مهم نیست فقطم به خاطر آرامش خودم