2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ ساله طراحی سایت میکنم اینو نشنیدم تاحالا

ولی تو فکرشم برا خودم سایت بزنم البته الان نه هروقت برندمو زدمم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

کلاس که نداره. 

اما بستگی به فعالیتت داره. 

مثلا انلاین شاپ داشته باشی یا اموزشی کار کنی،  سایت باعث مرتب شدن کارها و سفارشاتت میشهـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شما با هوش مصنوعی سایت زدین؟

من یدونه زدم .....بهش گفتم کداییو بزن که بتونم محصولاتمو بفروشم...

اونم گدارو داد و من کپی پیست کردم تو vs cod بعد دیدم چقدر قشنگ درومده....به جای اسم محصولاتمم زده بود محصول یک و دو و اینا....با توضیحات و حالت انیمیشن طور....

پسر عمومم برای رشتت تو دانشگاه سایت زد با هوش مصنوعی تو کم تر از یک ساعت

شما با وردپرس کار میکنید؟درآمدتون از طراحی سایت خوبه؟

اره 

زیاد پروژه نمیگیرم وقت نمیکنم و شغل اصلیم این نیست ولی اگه در ماه ۲ ۳ تا پروژه بگیری درامدش خوبه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

اره زیاد پروژه نمیگیرم وقت نمیکنم و شغل اصلیم این نیست ولی اگه در ماه ۲ ۳ تا پروژه بگیری درامدش خوبه

واس سایت زدن پول میگیرن؟؟؟؟ 

والا پسر عموم واس گروه مکانیک دانشگاش سایت زد با این که از کداش هیچی سر در نمیاورد....

مدیر گروه گفته بود هر کی میخواد بزنه پولی در کار نیست😂