2777
2789

اگه  یه تغییری به خودتون میدید و بهتون میگن خوشگل شدین یا به روتون میارن 

اگه از استایلتون خوششون میاد

اگه ازتون تقلید میکنن

اگه زیاد به چشم میاین 

بدونید زیبایید 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس من خوشگل نیستم 😂 سلیقه ایه اینا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ی سوال بپرسم ؟ 

بی ادبیه ولی🤣 بچه هایی ک باهاشون ی جا درس میخونم ی چنل دارن ،یکیشون توش درباره من ی چیز نوشته.نمیدونم منظورش این بود خوشگلم یا خودش هوله🤣

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اولی و دومی منم فقط

معمولی رو به بالا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

من اینارو همه رو دارم که گفتیولی خیلی زشتم واقعا

اعتماد به نفس نداری

پس من خوشگل نیستم 😂 سلیقه ایه اینا

سلبقه که اره 

ولی خب بعضیا سلبقه ۸۰ درصدن

بعضیا. ۱۰ درصد