2777
2789

چند سالته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالا به امید خدا بهترینا نصیبت بشه 😍😍

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

۲۲ ولی از وقتی این خواستکار نپسندید دلم‌گرف

فداسرت همیشه اینو بدون ازدواج قسمته ی بهترش میاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

۲۲ ولی از وقتی این خواستکار نپسندید دلم‌گرف

منم همسن تو هستم 

با اینکه در حد خودم قیافه دارم و حتی موقعیت اجتماعی و مالیم خوبه ولی خواستگار ندارم ولی معتقدم هر چیزی به وقتش اتفاق می افته شاید هنوز زوده هر چی صلاحه خدا باشه 

یه مهندس حسابدار خسته هستم.  اسم کاربریم قدمتدار هست چون دو تا کاربری قدیمی داشتم که توسط یکی از آشنا هام لو رفت ( آشنای عزیز اگه منو بازم شناختی به روت نیار ، بزار زندگیم رو کنم ، آنقدر فضول نباش ) سنم زیاد نیست اما تجربه ام زیاده و حرف های زیادی برای گفتن دارم . طناز هستم و دیدگاه طنزی نسبت به مسائل زندگی دارم . اما زندگیم اونقدر ها هم طنز نیست . یه دختر شاد و سر زنده و به دنبال پیشرفت فردی و اجتماعی هستم . هر سوالی درباره رشته ریاضی و حسابداری دارید ازم بپرسید در حد امکان کمک می کنم . 

فداسرت همیشه اینو بدون ازدواج قسمته ی بهترش میاد

خواهری این ک اومد هم شغلش خوب بود هم چهرش ب دلم نشست هم بچه خوبی بود چقدر هنوزم تو دلم دوسش دارم وری نپسندید یعنی بهتر این قسمتم میشع

منم همسن تو هستم با اینکه در حد خودم قیافه دارم و حتی موقعیت اجتماعی و مالیم خوبه ولی خواستگار ندارم ...

اره خواهر دقیقا منم درحد خودم قیافه دارم وضع مالیمونم خوبه خداروشکر ولی نمیدونم چرا نمیشه

خواهری این ک اومد هم شغلش خوب بود هم چهرش ب دلم نشست هم بچه خوبی بود چقدر هنوزم تو دلم دوسش دارم وری ...

مطمعن باش شاید شرایط اونی ک بیاد مثلا ب خوبی این نباشه اما مطعن باش برای تو مناسب تره اینو مطمعن باش خدا هیچوقت نمبزاره اذیت شی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40