2777
2789
عنوان

هعی روزگار چیکار کنم

52 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم روم نمیشه به مامانم بگم

من 15 سالمه

یه ماهه که پریود شدم و هنوزم به مامانم نگفتم

از اونجایی که مامانم نمیدونم نوار بهداشتی رو کجا میذاره من هم اون دفعه هم ایندفعه های شلوارام هعی کثیف میشدن خودم میشستم که نفهمه

و خودمم خجالت میکشم نوار بهداشتی بخرم 

هنوز یه ماه هم هستش نگفتم بهش و عردفعه دردی که میکشم رو قایم میکنم از اونجایی هم که اتاق ندارم و همش جلو چشمش هستم بیشتر سختی میکشم

چیکار کنم اصلا باهاش راحت نیستم

از بس از بچگی میخرم میکرد

حالا چیکار کنم به خدا هر دفعه که پریود میشم خدا می‌دونه چه عذابی میکشم بدون نوار بهداشتی

توروخدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭😭

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

اگه نمیتونی بهش بگی ب یکی از دوستای صمیمیت بگو برات بخره ی بسته یا چندتا قایم کن استفاده کن اگه واقعا نمیتونی به خودش یکی اینکارو کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

دختر این چکاریه حالا اصلا مسخره کنه این روشیه چرا اذیت میکنی خودتو بعش بگو نوار بخره واست یه جوشونده ای چیزی بهت بده بخوری دردت اروم بگیره

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خجالت نداره چیز طبیعیه راشلوارت کثیف میشه عزیزم بنظرم مادرته بگو مردم زن بابا دارن میگن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

هیچ دوستی ندارم

خودت برو مغازه بخر هیچ زشتی هم نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اسی یعنی ۱۵سالگی ب بعد پریود شدی چرا یعضیها از ده سالگی پریود میشن خداکنه دختر منم ۱۵سالگی به بعد پریود بشه🤲💔🥺

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دختر این چکاریه حالا اصلا مسخره کنه این روشیه چرا اذیت میکنی خودتو بعش بگو نوار بخره واست یه جوشونده ...

به خدا اگه بگم آبرومه می‌بره جلو بابام میگه خون میاد ازت آدم نشدی منم گریمو نگه داشتم و گفتم هنوز نشدم 

بعدش دلش برای من نمی سوزه پارسال از شکم درد میمردم

می‌گفت حقته

برا همین خجالت میکشم

دارم از درد میمیرم خودشم میبینه ولی هیچی نمیگه

به خدا نامادری بود اینقدر ظالم نبود

اسی یعنی ۱۵سالگی ب بعد پریود شدی چرا یعضیها از ده سالگی پریود میشن خداکنه دختر منم ۱۵سالگی به بعد پر ...

الهی آمین عزیزم

واقعا واسه بچه ده ساله سخته

به خدا اگه بگم آبرومه می‌بره جلو بابام میگه خون میاد ازت آدم نشدی منم گریمو نگه داشتم و گفتم هنوز نش ...

وای مگه میشههههع😐😐بابات چجور ادمیه اون با درک و شعور هست؟؟

به یکی از دوستات بگو بخره واست خاله ای عمه ای کسی ک دلسوز باشه نداری اطرافت 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

الهی آمین عزیزمواقعا واسه بچه ده ساله سخته

خیلی دختر خواهرم از ده سالگی شد همش پدرش واسش میگیره تو دیگه ایقد بدبخت نبایدددد باشی چیز خیلییی عادی وطبیعیه همه خودشون خواهر مادر ناموس دارن دیگ این دوره پسر ۷ساله میدونه دیگ تو روت نشه ب مامانت بگی خب برو فروشگاها زنجیره ای بگیر ازاین خوبا پس نمیدن