2777
2789
عنوان

لعنت به زن بودن 😭💔

207 بازدید | 19 پست

من تنبلی تخمدان داره بعضی وقتا پریودیام 40 تا 45 روز یا حتی بیشتر طول میکشه

دیگه خسته شدم از بس نگرانی کشیدم واسه دیر پریود شدنام خسته شدم از بس قرص خوردم

شما راه حلی واسه پریود شدن شدن میدونید

توروخدا راهنمایم کنید 😭💔

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خوب رفتی؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

من دوتا امپول هم زدم و هنوز پریود نشدم !!! کاش فقط پریود بود ..ریزش موی شددددید هم دارم

امپول اصلا فایده نداره فقط سری اول جوابه 

ریزش مو ،اضافه وزن ،افسردگی،مواهای زائد ،و...هزار کوفت زهرمار دیگه دیگه خسته شدم 😭💔

عزیزم مشکل از بدنتونه

من می‌شناسم دارویی که کمک کنه به تعادل هورمون و‌ مطمعن هم هست

یکی از محصولات ژل رویالِ

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

تحت نظر پرشک باشاسترس نداشته باش

چه فایده عزیزم همش باید دارو مصرف کنم همین که قطع میکنم باز روز از نو روزی از نو 💔🙂

بخدا استرس هیچیو ندارم 

عزیزم مشکل از بدنتونهمن می‌شناسم دارویی که کمک کنه به تعادل هورمون و‌ مطمعن هم هستیکی از محصولات ژل ...

بجز دارو چیزی سراغ دارید اصلا قیافه قرص میبینم میخوام گریه کنم

مرسی عزیزم

یه گروهی تو ایتا هست به اسم بانوان سیاهدونه ظاهرا خیلی راهکارهای خوبی داره میخوای عضو شو مطالبش رو ب ...

اره عزیزم میشه لینکشو بهم بدی 

بجز دارو چیزی سراغ دارید اصلا قیافه قرص میبینم میخوام گریه کنممرسی عزیزم

قرص نیست، عسل و‌ فرآورده های عسل گلم

اگه بخوای سفارش هم بدی الکی نیست باید فرم پر کنی از مشخصاتت که دکترای اونجا بتونن تشخیص بدن چی به بدنت می‌خوره چی واست نیازه که همونو بهت بدن و مثل هزاران آدم دیگه که استفاده کردن خوب بشی

قرص نیست، عسل و‌ فرآورده های عسل گلماگه بخوای سفارش هم بدی الکی نیست باید فرم پر کنی از مشخصاتت که د ...

از کجا باید تهیه کنیم

پیج اینستا هست که بهم بدید 

از کجا باید تهیه کنیمپیج اینستا هست که بهم بدید

نه اصلا مثل نفیس لدورا اینا نیستن

باید به نمایندگیشون پیام بدین برا گرفتن مشاوره و پر کردن فرم و.. درخواست بدین ایدی یکی از نمیایندهاشونو بدم بهتون