2777
2789
عنوان

بیاید راه خونه دار شدنتون بگید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 36 پست

شوهرم مجرد بود پولاش جمع کرده بود خونه نیمه ساخت خریده بود ۴سال عقد بودیم بالاخره عروسی کردیم اومدیم خونمون ،انشاءالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن 🙏

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

شوهرم مجرد بود پولاش جمع کرده بود خونه نیمه ساخت خریده بود ۴سال عقد بودیم بالاخره عروسی کردیم اومدیم ...

افرین بهش مبارکتون باشه عزیزم بسلامتی و دل خوش🤍 ایشالا

‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین بهش مبارکتون باشه عزیزم بسلامتی و دل خوش🤍 ایشالا

قربونت گلم ،🌺🌺انشاءالله شماهم صاحب خونه بشین🙏

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

پونصد خودم داشتم ینی طلا فروختم پونصدم وام گرفتم از یه جا

وام مسکن هم گرفتم ۷۸۰.و یه خونه اطراف تهران ۶۰ متری خریدم و در حال حاظر تا خرخره زیر قسطم و نه طلایی دارم نه پولی🫠

پونصد خودم داشتم ینی طلا فروختم پونصدم وام گرفتم از یه جاوام مسکن هم گرفتم ۷۸۰.و یه خونه اطراف تهران ...

مبارکتون باشه عزیزم ما ماشینو طلا روهم ۶۰۰ هم نمیشه وام هم شرایطش سخته وام ازدواجمون به زور ضامن جور کردیم

‌‌

مبارکتون باشه عزیزم ما ماشینو طلا روهم ۶۰۰ هم نمیشه وام هم شرایطش سخته وام ازدواجمون به زور ضامن جور ...

من الان برجی ۴۰ باید قسط بدم خداشاهده. .وام مسکن هم که گرفتم ۱۷۰ میلیون اوراق خریدم که سوخت شد

تو این اوضا معلوم نیست ج ن گ بشه یا نشه نمیدونم کارم درست بوده یا نه.. چی بگم خدا کمک همه کنه

من تا پای قولنامه رفتم وقتی خونه متری۱۵بود صابخونه هم راضی لود مستاجرش بودم ولی زنش اووف عاقبت نذاش اینقد سنگ انداخت الان همون خونه حداقل متری۴۰تومنه منم هنوز مستاجرم داغ دلم تازه شد 

خونه پروژه ای 

قسط قسطططط الان تااخرماه گفتن وقت داره  ۲۰۰ تومن دیگه بدیم

ماشینو فروختیم ی پراید مدل ۸۰ دینا بخریم تا پول خونه  رو بدیم 

خسته شدیم میدونی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خونه پروژه ای قسط قسطططط الان تااخرماه گفتن وقت داره ۲۰۰ تومن دیگه بدیمماشینو فروختیم ی پراید مدل ۸ ...

ینی پیش خرید کردین؟ بسلامتی عزیزم سختی داره دیگه ولی می‌ارزه 

‌‌