2777
2789
عنوان

بیاید راه خونه دار شدنتون بگید🥰

273 بازدید | 36 پست

چیکار کردین خونه دار شدین؟ وام گرفتید؟ پیش خرید کردین؟ قسطی یا چی؟ تجربه‌تونو بگید ماهم استفاده کنیم ایشالا همه مستاجرا صاحب خوبه بشن

مثلا ما یه پژو داریم با یکمم طلا که رو هم ۵۰۰ ۶۰۰ تومن میشه بنظرتون با این پول چجوری خونه بخریم؟ ماشینمون هم لازم داریم شوهرم کارش با ماشینه🥲

‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه پیش قسط برا اجاره تو شهرتون چجوریه؟ یا رهن؟

ما ک خداروشکر ساختیم

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اینجابگی میگن کلاس داری میزاری پس سکوت پیشه میکنیم😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ما باغمونو فروختیمشوهرم وقتی ۱۵ سالش بوده با کمک باباش تو زمین باباش درخت میکاره و بهشون میرسهدوسال ...

مبارکتون باشه بسلامتی و دل خوش عزیزم🤍 شوهرم از دارایی های خانواده‌ش سهم داره ولی متاسفانه یکی از داداشاش نمیذاره هرکی برای خودش جدا بشه و سهم خودشو ببره افتاده رو ارث همه یعنی یه کارایی میکنه من که به شوهرم گفتم ول کن اصلا نمیخوایم ارزشش نداره

‌‌

با ۶۰۰ تومن نمیشه خونه خرید مگر اینکه یه وام هم بگیری بعد خونه رو هم رهن کامل بدی.یعنی در واقع تا پول مستاجر رو بدید همچنان کرایه نشینی و قسط وام هم داری. ولی بالاخره تموم میشه. یه مقدار سخته.

هزینه پیش قسط برا اجاره تو شهرتون چجوریه؟ یا رهن؟ما ک خداروشکر ساختیم

نپرسیدم والا پیش قسط چطوریه اجاره هم نشستیم خونه بابام ۱۰۰ تومن دادیم بدون کرایه 

دیگه دوست دارم از اینجا بلند شم مامانم گفت تا وقتی خونه خریدی همینجا بمون

‌‌

نپرسیدم والا پیش قسط چطوریه اجاره هم نشستیم خونه بابام ۱۰۰ تومن دادیم بدون کرایه دیگه دوست دارم از ا ...

کنار خونه مامانت که خیلی خوبه

ولی خب فکر کنم بتونی یه خونه اجاره کنی با این پول دیگه رهن و اینا رو نمیدونم باز بستگی به شهر و منطقه تون داره

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

با ۶۰۰ تومن نمیشه خونه خرید مگر اینکه یه وام هم بگیری بعد خونه رو هم رهن کامل بدی.یعنی در واقع تا پو ...

درسته

اره  ۶۰۰ تومن که پول رهن یه خونه‌س همین وام نمیدونم چجوری بگیریم شرایطش سخته وام ازدواجمون به زور ضامن جور کردیم

‌‌

کنار خونه مامانت که خیلی خوبهولی خب فکر کنم بتونی یه خونه اجاره کنی با این پول دیگه رهن و اینا رو نم ...

خوبه ولی کوچیکه 

برای اجاره کردن هم نمیخوام طلا و ماشین بفروشیم تهرانیم

‌‌