2777
2789

البته میدونم شرط شیث بود برای اینکه طوبی و خاتون را برنگردونن ایران ولی موندم چطور فخرالدین پذیرفت؟ از طرفی آنیه گفت من فخرالدین را نمیخام!

من یکی دو قسمتش را ندیدم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا زن و شوهر واقعی میشن یا الکی؟؟؟؟؟؟

نمیدونم والله ولی زندگی زجرآوریه. فخرالدین دختره را نمیخاد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

فخر الدین بخاطر طوبی  ازش خواستگاری کرد جواب رد داد ولی وقتی انیه دید فخرالدین میخواد باهاشون برگرده ایران اومد شرط و شروط گذاشت قبول کرد باهاش ازدواج کنه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

فخر الدین بخاطر طوبی ازش خواستگاری کرد جواب رد داد ولی وقتی انیه دید فخرالدین میخواد باهاشون برگرده ...

ظاهرا سوری هست ازدواجشون

امشب تکراره یا قسمت اصلیه؟ازدواج کردن؟

عزیزم فکر کنم پارسال پخش شده. ازدواج کردن ولی انگار سوری هست

ظاهرا سوری هست ازدواجشون

بله،،، ولی انیه عاشق فخرالدینه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بله،،، ولی انیه عاشق فخرالدینه

بله خیلیم عاشقشه. دلم برای آنیه سوخت