2777
2789

بچه ها یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده من خودم کارمندم ولی از شغلم راضی نیستم دیپلم که باهاش رفتم دانشگاه و استخدام شدم انسانی بنظرتون میشه برم چهار تا درس تخصصی ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست رو بدم و دوباره از نو برا کنکور پزشکی بخونم متاهلم همسرم آدم خوب و حامی هستش هر بار میرم دندون پزشکی قلبم از جا کنده میشه از حسرت که ای کاش منم میرفتم تجربی  و دندون پزشکی یا پزشکی میخوندم آدم پر تلاشی هستم بنظرتون امکان پذیر هست ؟

آره ولی به نظرم باید ۲ سالی درس بخونی

می‌دونم مثلا این چهار تا درس رو برم نهایی بدم و همزمان به کنکور آزمایشی امسال بدم و از سال بعد دیگه بهتر بخونم خیلی حسرت دارم نمیدونم چکار کنم برم ارشد بخونم و تو رشته خودم متخصص بشم یا برم از صفر تجربی بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=389398104]مگه با دیپلم انسانی نمیشه پزشکی بدی؟[/QUOTباید دروس تخصصی رو بدیم و دروس عمومی تطبیق میخوره کنکور میشه داد ولی قبول بشیم دیپلم تجربی نداشته باشیم قبول نمی‌کنند 

خداوکیلی بکشین بیرون از این دندون و پزشکی

تجربی همینجوریش اشباع شده هر ساال پشت کنکوری داره. فکر کردید همه قبول میشن!؟از هفتصد هزار داوطلب شاااید ۱۰ هزار نفر بخوان برای رشته های تاپ. 

بیخیال واقعا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الا شرط معدله اگر هم بشه نتیجش‌افتضاح میشه

معدل انسانی۱۹ بودم فقط چهار تا درس تخصصی میشه بدیم بقیه تطبیق میخوره ولی نمیدونم با این حسرت کنار بیام برم ارشد بخونم یا نه برم پزشکی تلاش کنم حتی آزاد هم بیارم دندون حاضرم پول بدم دارم هزینه 

خب آلان شرایط کنکور به شدت سخت شده و رقابت خیلی زیاده نمی‌خواهم امید الکی  بهت بدم ولی خب کسایی میبینی همون اول تجربی خوندن بازم چند سال پشت کنکورن!

خواستن توانستن اگر واقعا معلم میگیری یا فیلما آموزشی میبینی میخونی اوکیهه 

البته شما خیلی ببشتر طول میکشه چون باید فیلما آموزشی  ببینید برا زیست ریاضی و شیمی و...

خداوکیلی بکشین بیرون از این دندون و پزشکیتجربی همینجوریش اشباع شده هر ساال پشت کنکوری داره. فکر کردی ...

این چه طرز حرف زدنه یعنی با اومدن من یه نفر دنیا بهم میخوره ؟! الان همه دغدغه شغل خوب دارن هر کسی که توی رشته تجربی خوب و تیزهوش باشه از یه نفر که رشته اش انسانی بوده و میاد کنکور میده نمی ترسه عزیزم 

معدل انسانی۱۹ بودم فقط چهار تا درس تخصصی میشه بدیم بقیه تطبیق میخوره ولی نمیدونم با این حسرت کنار بی ...

همون آزاد آوردنم سخته ولی تو تلاشت کن نزار حسرت بشه

اگر هم نشد فدا سرت میگی تلاشمو کردم و نشد