2777
2789

خانما ما الان روستا هستیم، خودمم الان یادم افتاد سالگرد ازدواجمون بوده و اینکه ۲سال و نیمه سر خونه زندگی هستیم!

چه کار کنم

فقط یه متن سالگرد ازدواجمون مبارک غمگین طور برای همسرم متنی نوشتم. ولی خب راه درست چیه ؟

چه کار کنم

ناراحتم

که یادمون رفته بود تازه من الان یادم افتاده همسرم ک خوابه فعلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن غمگین‌طور مال وقتیه که خدایییی نکرده همسر آدم مرده باشه، بری سر خاک بهش با غم تبریک بگی

برای چی الکی خودتونو ناراحت میکنید؟ آدم یادش میره طبیعیه، از قصد و با نیت بد نبوده که

الان هم بیدار شد برید بیرون قدم بزنید، آسمونو نگاه کنید یه بوس و دوستت دارم هم بهم بگید و تمام

فوق العاده خوشگل و نازه از صدتا جشن هم بهتره

من هیچ وقت تولد خودمو یاد نیست اصلا خخخ

ولی عاشق خودمم

فکر و خیال نکن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

متن غمگین‌طور مال وقتیه که خدایییی نکرده همسر آدم مرده باشه، بری سر خاک بهش با غم تبریک بگیبرای چی ا ...

شما متاهلی؟

یعنی صبر کنم تا بیدار شه بریم بیرون؟

شما متاهلی؟یعنی صبر کنم تا بیدار شه بریم بیرون؟

نه نیستم

اگه بیدارش کنی عصبی میشه آره ولش کن، بعضیا رو خواب حساسن... حالشون گرفته میشه

صبر کن بیشتر

اگر نه... آروم بیدارش کن بگو بریم بیرون یه چیزی بهت بگم 

امسال رو شما سورپرایزش کن، مطمئن باش سال دیگه یادش می‌مونه که جبران کنه

خوشبخت باشید❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب اون جوری مثل بقیه بود .الان میتونی متفاوت باشی.مثبت فکر کن خواهر

الان روستاییم

خونه خانواده شوهر 

چه کار کنیم 

چه کار میشه کرد

کادوی من کو😂🥲🥲🥲🥲🥲🥲

نه نیستماگه بیدارش کنی عصبی میشه آره ولش کن، بعضیا رو خواب حساسن... حالشون گرفته میشهصبر کن بیشتراگر ...

ممنون عزیزم

چشم حتما🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

خوشبحال شوهر آیندت😁