2821
2789

سلام 

نه

چون خانواده حمایتگری نداشتم و باعث شد سختی زیاد ببینم و خودشون باری هستن رو دوش من

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام نهچون خانواده حمایتگری نداشتم و باعث شد سختی زیاد ببینم و خودشون باری هستن رو دوش من

چرا عزیزم؟ چند سالته؟ تو خرجشونو میدی؟

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

نمیدونم تا یه ماه پیش رآصی بودم الان حالم خوب نیس

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

افسردم داغونم از زندگی سیرم و تو فکرم به یکی پول بدم منو بکشه تا اینجوری خورکشی محسوب نشه

خدا نکنههههه

چی شده؟

فقط از نظر شغلی و مالی راضیم. روابطی نداشتم که بخوام راضی باشم. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

من واسه شغلم الان غربتم دیگه تحملش رو ندارم،یه نامزدی ناموفق داشتم الان فقط آرزوی مرگ دارم

واسه شغلت مهاجرت کردی؟

نامزدی ناموفق خب حتما دلیل قانع کننده ای داشته😢

چرا عزیزم؟ چند سالته؟ تو خرجشونو میدی؟

۲۹ میشم چند وقت دیگه 

سنشون بالاست ، نگهداری زیاد می‌خوان 

نصف حقوقمو باید بدم براشون 

سرم داد میزنن، اون یکی غر میزنه، اصلا تمیز نیستن و همش پشتشون باید راه برم تمیز کنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

۲۹ میشم چند وقت دیگه سنشون بالاست ، نگهداری زیاد می‌خوان نصف حقوقمو باید بدم براشون سرم داد میزنن، ا ...

عزیزدلم

چی بگم

واقعا سخته

و خدا برات جبران کنه

2825
2823
2791
2779
2792