2777
2789
عنوان

باشگاه بیاید

159 بازدید | 31 پست

بچه ها من میخواستم برم باشگاه تابستون رو ولی خیلی خجالتی هستم و استرسی چه جوری دوست پیدا کنم اصلا چیکار کنم چیا ببرم و اینکه من یکم دیر یاد میگیرم بهم نکن خنگ کمکم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست میخوای چی کار تو باشگاه اونجا ی وقت محدودیت برای تمرین. البته کم کم دوستم پیدا میشه ولی نگرانش نباش

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اگه برا دوست پیدا کردن میری ک نروقرار بری بدنت رو روفرم بیاری نه رفیق بازیمربی میگیری؟

چرا خوب تنها هستم خیلی اره باید مربی بگیرم یکم هم دیر یاد میگیرم میترسم هر دو مهمه برام 

عزیزم اصلا تصورت از باشگاه اونجوری نیست که فکر میکنی😂 ببین هر کس سرش به کار خودش گرمه

من چند ساله میرم‌ دوستای زیادی دارم ولی فقط تو تایم استراحتم حرف میزنیم هر کی فقط میاد تمرینشو میکنه و میره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم اصلا تصورت از باشگاه اونجوری نیست که فکر میکنی😂 ببین هر کس سرش به کار خودش گرمهمن چند ساله می ...

درباره حرکت ها هم میتونی تو نت سرچ کنی یا از مربیت بپرسی یه بار حرکتو بری تو ذهنت میمونه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا من خیلی تنهام و خجالتی اصلا روم نمیشه تنها که

خب اگه میتونی با یکی از دوستات برو

ولی سعی کن عادت کنی تنهایی

و اینکه خجالت نداره اونجا اصلا کسی حواسش به تو نیست همه حواسشون به بدن و ورزش خودشونه 

دوست میخوای چی کار تو باشگاه اونجا ی وقت محدودیت برای تمرین. البته کم کم دوستم پیدا میشه ولی نگرانش ...

اره نه والا من چون خیلی اجتماعی نیستم روم نمیشه اصلا و تنها سخته خوب