2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اعتیاد ب هرچی میخاااد باشه دومی خیانت یعنی تو خون و مغزه متاسفانه 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

کلا آدم بداخلاق خوب نیست نمیشه باهاشون زندگی کرد

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

طرف باید گرم مزاج باشه

سرد مزاجی کاهش میل باعث افسردگی میشه !

دوران آشنایی هر کدوم اخلاقی ک بد بعد ازدواج چند برابر میشه 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

کنار فرمایش بقیه دوستان ، با مرد غرغرو اصلا اصلا نرو زیر یه سقف 

همین الان داداشم داره غر میزنه 

بابامم همین بود 

تا یه چند سال میشه تحمل کرد ولی بعد یه مدت واقعا اعصابت به هم میریزه 

تن تمام کسایی که باعث شد مادر و پدرم با هم ازدواج کنند و همچنین اون خانم مریض هم با پدرم ازدواج کنه تو قبر بلرزه که آرامش من و مادرمو گرفتن 

خدا لعنتتون کنه با این پسر تربیت کردنتون 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

مردونگی کم رو میشه درست کرد ؟

از نظر علمی بله 

با کاری که زور زیاد میخواد میشه 

اگه اینم نمیتونه انجام بده بره باشگاه بعد یه سال درست میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

از نظر علمی بله با کاری که زور زیاد میخواد میشه اگه اینم نمیتونه انجام بده بره باشگاه بعد یه سال درس ...

کلا اهل زور زدن و کارای فنی و ... نیست و اعتقادی نداره 

خیلی خیلی با دوستاش وقت میگذرونه مثل یک پسر نوجون

کنار فرمایش بقیه دوستان ، با مرد غرغرو اصلا اصلا نرو زیر یه سقف همین الان داداشم داره غر میزنه بابام ...

الهی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺