2777
2789
عنوان

بخارشور

235 بازدید | 34 پست

سلام هرکسی بخارشور داره اطلاعاتی که داره رو بگه،چه اپشنهایی برای خریدش در نظر بگیرم و کدوم مارک بهتره کنوود یا دلونگی؟مخزنش چی باشه چقدر باشه و خلاصه هراطلاعاتی باشه.ممنون

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینا رو نمیدونم ولی امسال تو خونه تکونی ازش استفاده کردم خیلی به درد خورد قبلش گوشه خونه خاک میخو ...

اخه میگن زیاد ب درد نمیخوره زیاد استفاده کنی موتورش وامیسته

من شنیدم کارایی دلونگی و کنوود تقریبا تو یه مایه هستش اما کنوود بیشتر پول برندشو میگیره و یکی هم قطعات کنوود بیشتر در دسترسه بقیشو نمیدونم.حالا واقعا کارایی خوبی داره؟انقده ضدو نقیض شنیدم موندم یکی میگه دست راستمه و خیلی عالیه یکی میگه اصلا به درد نمیخوره بالاخره کدوم گزینه؟😁

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
من اینا رو نمیدونم ولی امسال تو خونه تکونی ازش استفاده کردم خیلی به درد خورد قبلش گوشه خونه خاک میخو ...

مارکش چیه؟مخزنش بزرگه یا کوچیک چند لیتری هست؟

سالی یکبار خونه تکونی هست زیاد نیست که همه چربی ها رو میبره

اخه مشکله من اینه بیاد دستم سالی یه بار نمیشه هی استفاده میکنم....میترسم این همه پول بدم دو روز کار نکنه

برای کجاها استفاده کردید میشه بیشتر توضیح بدید!!

برای آشپزخونه برای گاز،هود،آینه،دیوارها،سرامیک ها ،جاهایی که خاک گرفت بود یک سری باریک داره که جاهای دسترسی نداری میره....من بخار میگرفتم بعد پاک میکردم دیگه نیازی به سابیدن نداشت

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

اخه مشکله من اینه بیاد دستم سالی یه بار نمیشه هی استفاده میکنم....میترسم این همه پول بدم دو روز کار ...

😁😂منم خوشم اومده ازش اگه خرابش نکنم همه زندگیم رو با بخار شستم😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)