2777
2789
عنوان

یکی از بچه پیشیا یه چشم نداره📸

532 بازدید | 55 پست

بچه ها متوجه شدم یکی از بچه ها یه چشم نداره واقعا چرا اخه این بیچاره یه چشم نداره اونوقت میگن دنیا رو عدالته اخه این حیون چه بی عدالتی کرده که باید در حقش بی عدالتی بشه🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده عدالت دنیا رو با یه چشم نداشتن یه بچه گربه زیر سوال بردید
خب به هزاران علت شاید عفونته شاید رفته زیر ماشین شاید سرما زده شاید یه گربه دیگه بهش اسیب زده و ...
😐😑

خدا با عدل و عدالت دنیا رو میچرخونه اما بسیاری از اتفاقات برای مثال چشم این بچه گربه اینجوریه تا انسانها ازش مواظبت کنند پس برای آزمایش انسانیت آدما خیلی چیزا پیش میاد

شایدم حیونکی حواسش نبوده آسیب دیده یا ی نامرد بهش آسیب زده و ... چرا مدام دنبال زیر سوال بردن خدا و آفرينش هستین؟

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....