2777
2789
عنوان

یکی از بچه پیشیا یه چشم نداره📸

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 55 پست
خدا با عدل و عدالت دنیا رو میچرخونه اما بسیاری از اتفاقات برای مثال چشم این بچه گربه اینجوریه تا انس ...

کسی اسم خدا رو نیاورد که شما قیمه ها رو ریختی تو ماستا ما هم دلیل اینکه چرا دنیا بی عدالته رو نمیدونم

اما این یه حقیقته تلخه دنیایی که ما توشیم یک دنیای کاملا بی عدالته.

این حیون بی آزار نه کسی بهش آسیب زده و نه چیز تیزی کنارش هست توی یه انباری روی چند تا کتابه بعدم امتحان کردن آدم ها به قیمت نابودی بقیه!

اونی که فقیر میاد این دنیا اونی که فلج مادر زاد میاد این دنیا اونی که معلول میاد این دنیا اونی که کور میاد این دنیا چرا باید طعمه ای بشه برای آزمایش شدن دیگران؟مگه اون خودش انسان نیست مگه احساسات نداره؟مگه دل نداره؟

آیا شما حاضر بودی فلج بیای دنیا تا بشی وسیله ای برای آزمایش شدن دیگران؟!؟!؟!؟!

حتما میخوای بگی اونایی که تو این دنیا همچین بی عدالتی هایی در حقشون میشه اون دنیاشون در عوض میرن بهشت و در آرامشن!

خب گیرم اونا اینجور باشه و این دنیاشون مورد آزمایش قرار گرفتن اما اون دنیا میرن بهشت امااا اونایی که این دنیاشون بهشت بوده و اون دنیا هم میرن بهشت فرق این دو دسته با هم چیه؟پس میشه این دیگه یکسریا دو هر دو دنیاشون بهشت بودن اما یکسری ها فقط در آخرتشون در بهشت هستن پس باز هم این بی عدالتی وجود داره.

#التماس تفکر#

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عفونت داره چسبیده، یه کم قطره پماد بریز شاید باز شد

نمیدونم بهش میاد مادرزادی باشه اما فردا میخام آبجوش بزنم رو پنبه یکم بزنم بهش ببینم باز میشه یا نه

چشم داره کم کم باز میشه تو خونه ای مامانم پر از گربه اس همیشه بچه گربه دارن الان چشمش درد میکنه دی ...

بنظرت اینم باز میشه یعنی؟فردا میخام آبجوش بزنم رو پنبه بزنم بهش

الان رو عکس زوم کردم ، عفونته اخه پیش چشمش برق میزنه 🥲

این کلا یه جوری بسته هست انگار کور مادر زاده ولی من میخام فردا اب جوش بزنم رو پنبه یکم بزنم بهش

این کلا یه جوری بسته هست انگار کور مادر زاده ولی من میخام فردا اب جوش بزنم رو پنبه یکم بزنم بهش

خودمم گربه دارم شده چند روز باز نکنن چشاشون 

با گوش پاکن راحت تره

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

اون یکی چشمام کامل بازه ولی این انگار کوره حالا پنبه رو میزنم شاید باز شد

اون سمت راستیه نگاه کن چشم سمت راستش بالا انگار گوشش چسبیده  بخاطر عفونته🥲

گوشه انتهای چشاشون هم مخاط میریزه

باز میشه حتما 

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎