2777
2789

دلم میخواد

موهای خودم الان قهوه ایه شماره ۵هست بنظرتون ارزش داره یانه از یه طرفم میگم ببینم چجوری میشع میگن انقده شیکه 

خیلیم اهله رنگ کردن نیستم اما میترسم یهو مثلا دلم بخواپ مش دربیارم دیگه نشه کاریش کرد 

الان چی  مده بیشتر

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

من پر کلاغی کردم دو سالههه هنوززز موهام رنگ موهای خودمو نگرفته.. نمیتونم رنگ دیگه بزارم 🫤🫤پر کلاغی واقعاا دوست دارم اما دیگه خسته کننده شده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من پر کلاغی کردم دو سالههه هنوززز موهام رنگ موهای خودمو نگرفته.. نمیتونم رنگ دیگه بزارم 🫤🫤پر کلاغی ...

چندسالته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=389382244]من پر کلاغی کردم دو سالههه هنوززز موهام رنگ موهای خودمو نگرفته.. نمیتونم رنگ دیگه بزارم 🫤🫤پر کلاغی ...

فک کنن تقریبا هم سنیم منم ۳۶سالمه دلم نمیخواد خیلی سنم بالا نشون بده 

خواهرم میگه برو چندتا مش دربیار اخه یکم سفید داره توموهام میخوام اونا پوشیده بشن 

یا به نظرت بزم رنگو بدم عوض کنم

عه راستکی زده روش بدونه امونیاک افتر کراتین

بدون امونیاک خب بهتر از رنگ معمولی 

ولی رنگ پر کلاغی خیلی به مو آسیب میزنه 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

[QUOTE=389382244]من پر کلاغی کردم دو سالههه هنوززز موهام رنگ موهای خودمو نگرفته.. نمیتونم رنگ دیگه ب ...

نمیشه گفت همسن ۵سال بزرگترم. اما بر خلاف اینکه میگن پر کلاغی سنو بیشتر نشون میده. اصلا همچین نیست.. اما بهتذه که مثلا رو موعات شکلاتی کار کنی تا پر کلاغی ـپر کلاغی تا تماما برگرده به رنگ اصلی موهات عذابت میده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نمیشه گفت همسن ۵سال بزرگترم. اما بر خلاف اینکه میگن پر کلاغی سنو بیشتر نشون میده. اصلا همچین نیست.. ...

نمنظورم ایه که اگه مش کنم سنمو بالا میبره

پس دارم منصرف میشم 

نمنظورم ایه که اگه مش کنم سنمو بالا میبرهپس دارم منصرف میشم

ببین مش بستگی به رنگ پوستت هم داره برا یکی میبره بالا برا یکی نه ــپوست من گندمیه. مش سنمو میبره بالا 

ببین مش بستگی به رنگ پوستت هم داره برا یکی میبره بالا برا یکی نه ــپوست من گندمیه. مش سنمو میبره بال ...

من تقریبا سفیدم‌

انا خب کلا اکه پر باشه واز ریشه سن بالا میره 

من تقریبا سفیدم‌انا خب کلا اکه پر باشه واز ریشه سن بالا میره

نه. نمیره. ـببین من ۴۱سالمه. ۳۸سالگی رنگ کردم اما خبلی سنمو اورد پایین اتفاقا 

نه. نمیره. ـببین من ۴۱سالمه. ۳۸سالگی رنگ کردم اما خبلی سنمو اورد پایین اتفاقا

شما مش کردنه موها رو میگین  یا مشکی کردنشو 

من دارم مش رو میگم که سن رو بالا میبره

والا مشکی که صددرصد سنو پایینتر میاره 

شما مش کردنه موها رو میگین یا مشکی کردنشو من دارم مش رو میگم که سن رو بالا میبرهوالا مشکی که صددرصد ...

اها من فکر کردم مشکی کردن رو میگی. اره مش سنو میاره بالا.. اما اونم گفتم ببین با رنگ پوستت چه درجه مش میسازه. یکی مش روشن میکنه بهش میاد یکی مش تیره..