2777
2789
عنوان

بچه ها بچم خیلی اذیتم میکنه

154 بازدید | 25 پست

الان اماده شدیم بریم مهمونی پاشو کرده یه کفش که من مدادرنگی هامو بیارم

اسلایم بیارم اونجا😭😭

(بعد اگه ببرم اونجا با بچه ها دعوااااا گیس و گیس کشی در همین وسایل..یا ممکنه با مداد و خودکار خونه ی مردومو رنگی کنه 🥺🥺🥺🥺)

کلافهههه شدم اشکم داره درمیاد

هرجور با زبون باهاش صحبت میکنم باز لج میکنه 

الان زدم ماشینشو شکستم از حرصمم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخخخخخخ

نگو که خودم گرفتارم

خدا به ما صبر و به اونا عقل مضاعف بده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وای این دوران گذشت بالاخره اندکی صبر میگذره فقط موهات سفید میشه 😂

چندسالگی گذشت خواهر؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چندسالشه

من بچم نزدیکه6 سالشه

معمولا ی کیف کوچیک داره که میخایم بریم جایی بهش میگم اسباب بازی بزار بیار

ماشین ادمک اینجورچیزا میاره

حوصلش سرنمیره

حواسشو ببر ب ماشینی چیزی بیاره بگو اونجامدادرنگی هس

چندسالگی گذشت خواهر؟

این ۶ سالشه انگار اصلا حرف گوش نمیده😔😔

تازه جایی رفتنی بدتر هم میکنه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

حالا من هرجا میرفتم خودم یه کیسه پر اسباب بازی میبردم دنبالم که بچه بشینه سرجاش و گند نزنه به خونه مردم . 

به نظرم شما هم مداد رنگی و دفتر ببر با خودت ولی بذارشون پیش خودت ، اونجا هم بگو کنار خودت بشینه نقاشی بکشه که حواست باشه بهش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چندسالشهمن بچم نزدیکه6 سالشهمعمولا ی کیف کوچیک داره که میخایم بریم جایی بهش میگم اسباب بازی بزار بیا ...

چه ترفند خوبی 

ولی باید همون موقع که حساس نشده بود اینکارو میکردم

الان لباسای مهمونی رو درآوردم نشستم یه گوشه دارم گریه میکنم

خدا باباشو لعنت کنه که منو اینجوری خوار و ذلیل کرد🥺🥺🥺

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چه ترفند خوبی ولی باید همون موقع که حساس نشده بود اینکارو میکردمالان لباسای مهمونی رو درآوردم نشستم ...

جدا شدی؟

حالا من هرجا میرفتم خودم یه کیسه پر اسباب بازی میبردم دنبالم که بچه بشینه سرجاش و گند نزنه به خونه م ...

این اسباب بازی هم ببره فقط دعوا میکنه اصلا بازی نمیکنه با اونا 

مثلا اجزای ماشینو میکنه باز میکنه لاستیک و حلقشو...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چه ترفند خوبی ولی باید همون موقع که حساس نشده بود اینکارو میکردمالان لباسای مهمونی رو درآوردم نشستم ...

خب الان بهش بگو یه فکری به ذهنم رسیده اگر موافقی،یه کیف یا سک دستی کوچیک انتخاب کنیم مخصوص جنابعالی برای مهمونی که اجازه داری چندتااسباب بازی کوچیک بیاری با خودت

بعدم باقربون صدقه و دلیل ساده قانع میشن بچه ها