2777
2789

بچه ها من و پارتنرم به مشکلاتی برخورده بودیم این اواخر 

بعد اینکه مثلا حالم بد شدنی اون میخواست آرومم کنه ولی بلد نبود چطور باید با من رفتار کنه

منم مستقیم بهش نمیگفتم که مثلا چیکار کن

یا مثال میزنم من گل خیلی دوس دارم ولی دوس دارم خودش بدونه باید زود زود  بگیره نه اینکه من بگم برام گل بگیر (چند بار البته گفتم گل دوست دارم چند بارم فقط مناسبتا خریده) 

غیر مستقیم میگفتم این رفتارت و درست کن و نمیتونی حالمو خوب کنی و فلان

بعد وسطای بحثا که داشتم حرف تموم کردن و میکشیدم وسط که شاید یکم ب خودش بیاد (رفتارای بدم داشت بچه ها مثلا دروغ گفت ک سیگار نمیکشم )

اصرار ک ی فرصت بده بهم

ب سرم زد ب خواهرش پیام  بدم (اینم تنها دلیلش این بود که گفتم  باهاش حرف میزنه شاید این یادش بده راه و روش درستو،چون میگف خواهرم میگه رابطتو نذار بقیه خراب کنن گفتم شاید این دلش ب ما بسوزه) بگم ب داداشت بگو ب من پیام نده و رابطه ما تموم شده 

ولی اون برخلاف انتظارم  گفت ک میگم دیگه مزاحمت نشه و اینا

بعد خیلی دوس پسرم ناراحت شد و خلاصه 💔

کات کردیم 

الان میخوام بهش بگم ک کارم درست نبوده

چ کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.