2777
2789

🤍نه شادی و خوشی همیشگی،

نه غم و غصه و درد ...

پس هر وقت تو شرایطی سختی 

گیر کردی همش با خودت،

تو ذهنت اینو بگو و یادت باشه که 

تموم میشه،🫠🤏🏼

چه‌خوب و چه بد تموم میشه، 

آنقدر زود میگذره که اصلاً نمیفهمی چجوری گذشت.

فقط حواست باشه تو روزای سخت 

که دیگه احساس کردی کم آوردی و 

دیگه توان نداری،

یه وقت با خدا قهر نکنی،✨️🥰

یه وقت فکر نکنی خدا مقابل تو قرار گرفته،

خدا همیشه و همه جا از هرکسی 

و هرچیزی بهت نزدیک تره ، 

همیشه حواسش بهت هست.🌱🤍

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیلی به تاپیکت نیاز داشتم ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هی میگیم میگذره 

اون میگذره یه شرایط گند دیگه پیش میاد 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤