2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیش خوبه؟اگه کلمه میگه و دستور پذیری داره نگاه مستقیم میکنه مشکلی نداره فک کنم الکی نگرانی

نگاهش خوبه کلمه هم در حد بیست تا میگه دستور پذیری هم داره حتی وقتی دنبال یچیز میگردم یا از کسی میپرسم مثلا فلان چیز رو ندیدی میرع میاره هوشش خوبه خیلی چیزارو متوجه میشه ولی مثلا بگم اب میخوری ؟ میگه آبی نمیگه اره یا نه ، من چون شرایط بدنی خودم مشکل داشت از اول نگران بودم 

چرا ؟؟؟؟خودت وسواس فکری داری مثل من بچه ات خوبه که

من تو بارداریم گفتن مشکوک به خودایمنی هستم الانم تستام مثبت و منفی میشه هنوز تشخیص قطعی ندادن واسه همین نگرانم ، شما بچتون چند وقتشه ؟ اره و نه بلده ؟

چرا ؟؟؟؟خودت وسواس فکری داری مثل من بچه ات خوبه که

تو گوگل زده نه تا دوازده ماهگی باید بلد باشن سرشون رو به علامت اره و نه تکون بدن یا حتی بگن ، من پسرم هر از گاهی رو پنجه هم میره

من تو بارداریم گفتن مشکوک به خودایمنی هستم الانم تستام مثبت و منفی میشه هنوز تشخیص قطعی ندادن واسه ه ...

۱ سالو هفت ماهیانه دو قلو ان 

کم و بیش آره بعضی وقتا میگن گاهی هم یادشون میره

بچه ها بازیگوشن

۱ سالو هفت ماهیانه دو قلو ان کم و بیش آره بعضی وقتا میگن گاهی هم یادشون میرهبچه ها بازیگوشن

خدا حفظشون کنه ، پسر من اصلا اره و نه نمیگه ، بچه هاتون حرف چقدر میزنن ؟ جمله میگن ؟

تو گوگل زده نه تا دوازده ماهگی باید بلد باشن سرشون رو به علامت اره و نه تکون بدن یا حتی بگن ، من پسر ...

به چیزی مشکوکی؟

اول از همه ببین اگه ب اسمش واکنش داره حتی بعضی وقتها 

و نگاه مستقیم داره و ارتباطش با بقیه خوبه 

بازی میکنه 

حرف میزنه دیگه به فرعیات توجه نکن 

خودتو اذیت نکن

اولویت ارتباط گیریه

خدا حفظشون کنه ، پسر من اصلا اره و نه نمیگه ، بچه هاتون حرف چقدر میزنن ؟ جمله میگن ؟

بچه های من فقط کلمه میگن 

۲۰ تا کلمه یاد گرفتن و بهشون فرصت میدم چون ۳۲ هفته هم ب دنیا اومدن 

نگران نباش خدا بزرگه بنظرم بچتم سالمه

بچه های من فقط کلمه میگن ۲۰ تا کلمه یاد گرفتن و بهشون فرصت میدم چون ۳۲ هفته هم ب دنیا اومدن نگران نب ...

به اسمش اول بیشتر واکنش داشت الانم داره ولی بعضی وقتا صدا کنم برنمیگرده ، خیلی نگرانم برام دعا کن ، شبا از استرس نمیخوابم

خدا لعنت کنه این بیماری هارو و این گوگل لعنتی که همه چی رو وحشتناک نشون میده

عزیزم فقط توکلت به خدا باشه و نذر کن واسه بچت 

و به منفی ها و حرفای دیگران توجه نکن

بچه ت هم ممکنه فقط دیر تر کامل بشه مغزش و تاخیر داشته باشه 

و ناراحت نباش مقایسه هم نکن با بقیه

به اسمش اول بیشتر واکنش داشت الانم داره ولی بعضی وقتا صدا کنم برنمیگرده ، خیلی نگرانم برام دعا کن ، ...

خب بچه های منم بعضی وقتها واکنش به اسم ندارن اما وقتی میگم پسرم بیا بریم پیش جوجه زود میاد خخخخخ 

انگار خودشونو میزنن به اون راه