گلوکومانان راه حل لاغری آری یا خیر😂
سلام خانما
امیدوارم حالتون خوب باشه
من امروز گلوکومانان ساشه ای رو تهیه کردم و از امشب میخوام مصرف کنم قبل از اینکه بخرم تحقیق که میکردم دیدم اطلاعات زیادی ازش توی سایت نیست پس تصمیم گرفتم بیام تجربه خودمو براتون به اشتراک بزارم
خب قبلش یه توضیح بدم گلوکومانان چیه
در واقع فیبر که به دو صورت پودری که باید توی آب حل بشه و کپسول موجود من برند یوروویتال تهیه کردم
خب حالا کارش چیه و طریقه مصرفش چطوره
اول از کارش بخوام بگم اینکه پودر فیبر و وقتی مصرف میکنی توی معده باز میشه (یه جا خواندم حجمش تا 50 برابر میشه گمونم چت جی پی تی بود ولی مطمعن نیستم تا چند برابر دقیق) اما خب به هر حال توی معده باز میشه و حجیم میشه و حجم زیادی از معده رو اشغال میکنه و باعث میشه حجم کمتری غذا مصرف بشه از طرفی باعث میشه غذا مدت بیشتری توی معده بمونه و مدت زمان بیشتری حس سیری داری در نهایت هم به دستگاه گوارش کمک میکنه و جذب بدن هم نمیشه چون دستگاه گوارش انسان نمیتونه فیبر رو هضم و جذب کنه صرفا اشتها رو کاهش میده(نتیجش کاهش وزن) و به بهبود گوارش کمک میکنه
طریقه مصرفشم اینطور که نیم ساعت قبل غذا پودر داخل یک لیوان آب حل میکنی تا ژله ای یا نه نشین نشده سریع میخوری و پشتشم یه لیوان آب دیگ میخوری کپسولم همینطور نیم ساعت قبل غذا با آب فرااااااوون دو سه لیوان میخوری
به درد کیا میخوره ؟ به درد افرادی مثل من که ریزه خواری ندارن مشکلتون اینه غذای سفره رو زیاد میخورن و بین وعده های اصلی خیلی اهل خوراکی خوردن نیستن نه اینکه هیچی نخورم ولی مدام فکشون نمیجنبه😂😅
حالا من استفاده میکنم و تجربم رو بهتون به اشتراک میزارم
سوالی هست در خدمتم