2777
2789
عنوان

گلوکومانان راه حل لاغری

140 بازدید | 11 پست

گلوکومانان راه حل لاغری آری یا خیر😂

سلام خانما 

امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز گلوکومانان ساشه ای رو تهیه کردم و از امشب می‌خوام مصرف کنم قبل از اینکه بخرم تحقیق که میکردم دیدم اطلاعات زیادی ازش توی سایت نیست پس تصمیم گرفتم بیام تجربه خودمو براتون به اشتراک بزارم

خب قبلش یه توضیح بدم گلوکومانان چیه

در واقع فیبر که به دو صورت پودری که باید توی آب حل بشه و کپسول موجود من برند یوروویتال تهیه کردم

خب حالا کارش چیه و طریقه مصرفش چطوره

اول از کارش بخوام بگم اینکه پودر فیبر و وقتی مصرف می‌کنی توی معده باز میشه (یه جا خواندم حجمش تا 50 برابر میشه گمونم چت جی پی تی بود ولی مطمعن نیستم تا چند برابر دقیق) اما خب به هر حال توی معده باز میشه و حجیم میشه و حجم زیادی از معده رو اشغال می‌کنه و باعث میشه حجم کمتری غذا مصرف بشه از طرفی باعث میشه غذا مدت بیشتری توی معده بمونه و مدت زمان بیشتری حس سیری داری در نهایت هم به دستگاه گوارش کمک می‌کنه و جذب بدن هم نمیشه چون دستگاه گوارش انسان نمیتونه فیبر رو هضم و جذب کنه صرفا اشتها رو کاهش میده(نتیجش کاهش وزن) و به بهبود گوارش کمک می‌کنه

طریقه مصرفشم اینطور که نیم ساعت قبل غذا پودر داخل یک لیوان آب حل می‌کنی تا ژله ای یا نه نشین نشده سریع میخوری و پشتشم یه لیوان آب دیگ میخوری کپسولم همینطور نیم ساعت قبل غذا با آب فرااااااوون دو سه لیوان میخوری

به درد کیا میخوره ؟ به درد افرادی مثل من که ریزه خواری ندارن مشکلتون اینه غذای سفره رو زیاد میخورن و بین وعده های اصلی خیلی اهل خوراکی خوردن نیستن نه اینکه هیچی نخورم ولی مدام فکشون نمیجنبه😂😅

حالا من استفاده میکنم و تجربم رو بهتون به اشتراک میزارم

سوالی هست در خدمتم

امگا ۳ زینک آب کرفس و آب هویج و چای سبز و گل محمدي بخور ورزش کن قبل ۹ صبح صبحونه بخور 

۱ تا ۲ نهار 

قبل ۹ شام بخور آب ۸ لیوان بخور روزانه 

برنج و نون و نشاسته و قند رو حذف کن نتیجش میبینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تا وقتی رژیم نداشته باشی هیچی تاثیر نداره

خب قطعا رژیم می‌خوام بگیرم

ولی خب میگم خدمتتون مشکلم اینه حجم غذای سفرم زیاده 

در واقع می‌خوام به عنوان کمکی ازش استفاده کنم

به عنوان چیزی که اشتهامو کن کنه تا غذا سفره کمتر بخورم

بقیش دیگ با خودمه که هله هوله نخورم

قند محدود کنم و....

به نظر من برو دکتر تغذیه

رفتم عزیزم برنامه هم بهم داد ولی کنترل اشتهای واقعا مشکل بود واسم و نمیشد

یه مدت بعد ول میکردم

مشکلم با غذا سفرس

انشاالله کمک کننده باشه

سلام و درود اومدم نتیجه رو بهتون بگم

من مصرف کردم خب یکم حس اینکه شکمتون پر میده و بعد اینکه غذا خوردید مدت بیشتری سیر هستید

اما صرفا فیزیکی حس پری شکم میده و شما روانی خودتون باید خودتون کنترل کنید

اگر خودتون تلاش در حفظ رژیمتون نداشته باشید بی فایده 

به طور کل بخوام بگم چیز خاصی نیست