2777
2789

چون برایﺍﺯﺩﻭﺍﺝ فقط عشق کافی نیست.. 

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺭو ﺗﻨﺎسب ها ﻧﮕﻪ میدارن ﻧﻪ ﻋﻼقه ها.

ﻋﻼﻗﻪ ﻓﻘﻂ" ﻭﺭﻭﺩﯾﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍجه"

ﭼﻪ ﻋﺎشق هایی ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮها ﻃﻼﻕ ﮔﺮفتند..

ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﻧﺸون میده ﮐﻪ "ﻋﺸﻖ" در اثر ﺗﺮﺷﺢ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥ ﺁﻣﻔﺘﺎمین هاست ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻟﺬﺕ ﻭ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻥِ ﻣﻮﻗﺘﯽ میشهﻭ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺗﺎ 2 ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﺮﺷﺢ میشهﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﺮﺷﺢ ﻣﺘﻮﻗﻒ میشه ﻭ ﺣﺎﻻ ﺗﻨﺎسب های ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﻭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯼ ﻣﻐﺰﯼ ﻋﺸﻖ ﺭا به وﺟﻮﺩ میاره ﻭ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﻧﮕﻪ میداره.

ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺗﻨﺎﺳﺐ ﻧﺒﺎﺷه ﻟﯿﻠﯽ و ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻫﻢ که ﺑﺎشن ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ میشن.

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ﺑﻌﻀﯽ شخصیت ها ﺑه ﻫﻢ نمی خورن اما اوایل رابطه ﻫﺮ ﺩﻭ ﭼﻮﻥ ﻋﺎﺷﻘﻨﺪ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣیان ﺗﺎ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﻪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﻧﺮﺳه ﻭﻟﯽ باید بدونن ﺍﯾﻦ ﮐﻮﺗﺎه  اومدنﻭ ﻋﻼﻗﻪ شدید هم ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ 2 ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ میره ﻭ آدم ﻣﯿگه:  "ﻣﻨﻮ ﺑﺎﺵ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻋﺬﺍﺑﯽ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ !"

ﻭ ﺑﻌﺪ ﻓﺮﺩ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍت رو ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿذاره ﻭ ﻫمون میشه که قبلا بود...

"ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ که ازدواج به بن بست میرسه"

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد رقم ازدواج ها مهم ندون همین ک وجودش دارن ارتباط ها آزاد مخفی بدون محرمیت ندارن هزار بار جای شکرش داره و آرامش هاشون وجدان شون پابرجا هست چون ما ها مسلمونیم نمیتونم بدون محرمیت ارتباط بگیریم با جنس مخالف

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

علاوه بر دوست داشتن باید چیزای دیگه روهم بسنجه

آره ولی متاسفانه خیلیا درگیر احساسات میشن و تفاوتها رو نادیده میگیرن مثلا میگن میزان تحصیلاتش که تاثیری نداره تو زندگی مشترکمون یا مهم نیست فعلا درآمد کافی و شغل مناسب نداره ولی همه اینا بعدا میتونه مشکل ساز باشه

چون عشق فقط ۹ماه دوم میاره 

و ماها سواد رابطه نداریم سیاست نداریم آگاهی نداریم 

اگر تخم مرغی با نیروی بیرونی بشکند ، «پایان» زندگیست؛اما اگر با نیروی داخلی  بشکند ، «آغاز» زندگیست.بهترین تغییرات همیشه  از «درون» رخ می‌دهند ...  

تعداد رقم ازدواج ها مهم ندون همین ک وجودش دارن ارتباط ها آزاد مخفی بدون محرمیت ندارن هزار بار جای شک ...

متوجه منظورتون نشدم! من در مورد علت شکست بعضی ازدواجای عاشقانه تاپیک زدم

تحصیلات چه تاثیری داره؟ کار مهم تر نیست؟الان همه مدرک دارن

تاثیر داره واقعا چون حرف مشترکشون کم میشه 

درک و جهان بینیشون متفاوته وقتی اختلاف تحصیلیشون زیاد باشه

متوجه منظورتون نشدم! من در مورد علت شکست بعضی ازدواجای عاشقانه تاپیک زدم

اون دسته هم ک متاسفانه دارن زیاد میشن ازدواج هاشون عقلانی نیس بر روی احساس هوس هیجان هست فقط دو نکته ای میگم سخت بگیرین برای ازدواج ها الان ۱ فقط در سند ازدواج تون  شرط حق طلاق و هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشن  ۲ موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا  ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه فقط با رعایت این دو مورد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تاثیر داره واقعا چون حرف مشترکشون کم میشه درک و جهان بینیشون متفاوته وقتی اختلاف تحصیلیشون زیاد باشه

اصلا ربطی نداره به نظرم

برادر من با یکی ازدواج کرد لیانس داره خودش دیپلم مشکلیم ندارن

الان تحصیلات یه معیار مثبت نیست کار مهم تره

چه بسا کسایی که فوق دارن و بیکارن و کسایی که دیپلم دارن و کار و درامد خوب دارن کم ندیدم

چون عشق وجود نداره

عشق به اون مفهوم والاش به نظر منم وجود نداره یه سری تغییرات هورمونیه فقط که به مرور زمان کمرنگ میشه