2777
2789
عنوان

چرا بعضی ازدواجای عاشقانه به طلاق ختم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 19 پست
اصلا ربطی نداره به نظرمبرادر من با یکی ازدواج کرد لیانس داره خودش دیپلم مشکلیم ندارنالان تحصیلات یه ...

خب این یه موضوع کلی هست و همیشه استثنا هم وجود داره درکل توی ازدواج هم کفو بودن مهمه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق به اون مفهوم والاش به نظر منم وجود نداره یه سری تغییرات هورمونیه فقط که به مرور زمان کمرنگ میشه

بله طرف فقط صرف وابستگی که داره به خودش تلقین می‌کنه که عاشقم و چشم پوشی می‌کنه از یه چیزایی 

بعد که ازدواج میکنه تازه چشماش باز میشه 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
خب این یه موضوع کلی هست و همیشه استثنا هم وجود داره درکل توی ازدواج هم کفو بودن مهمه

شاید ۲۰ سال پیش این صدق میکرد الان مدرک همه دارن کی سواد واقعی داره؟

اینو مشاور بهم گفت

شاید ۲۰ سال پیش این صدق میکرد الان مدرک همه دارن کی سواد واقعی داره؟اینو مشاور بهم گفت

ولی به نظر من نزدیک بودن تحصیلات خیلی مهمه 

حالا لیسانس و دیپلم خیلی تفاوت تحصیلی ندارن ولی اگه یکی دیپلم باشه و همسرش فوق لیسانس و دکتر خب جور در نمیاد!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔