2777
2789

سلام دوستان 

یکی از دوستام دکتر بهش گفته بچه ات اس ام آ داره خیلی ناراحته از اونجایی هم که هیچ شناختی رو بیماریش ندارم نمیدونم چطور دلداریش بدم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
عزیزم بیماری نخاعیه ینی نمیتونه بدنشو نگه داره سر و گردنشو نمیتونه نگه داره بچش چن سالشه؟

چند ماهشه

فک کنم الان اول ۶ ماه

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیماری نخاعیه ینی نمیتونه بدنشو نگه داره سر و گردنشو نمیتونه نگه داره بچش چن سالشه؟

خوب میشه؟

داروی خاصی داره؟

خدا نکنه این بیماری رو داشته باشه😔😔😔 خبلی بیماریه پر هزینه ایه

بمیرم براش دخترش مث ماه میمونه😢

الهی عزیزم خدا شفاش بده اون بچه الان نمیتونه سر و گردن خودشو نگه داره :(((

آره😔

براش دعا کنین

میخواد ببرش تهران

فعلا که اینجا اینو بهش گفتن انشالله که حقیقت نداشته باشه😣

پر هزینس و بچه هرچقد بزرگتر بشه بیماریش بدتر میشه :((

وای😣

یعنی در چه حد بیماریش ممکنه پیشرفت کنه

خیلی بده کاش اینطور نشه طفلی رادین مشهدی زاده توو اینستاگرام دیدم این بیماریو داره اما چون خانوادش فک کنم پولدارن بردن اروپا و الان داره یکم پاهاشو تکون میده.خیلی سخته جدیدا بچه ها خیلی این بیماریو میگیرن.

خیلی بده کاش اینطور نشه طفلی رادین مشهدی زاده توو اینستاگرام دیدم این بیماریو داره اما چون خانوادش ف ...

الهیی

ما که تو این خوزستان گور به گور هیچ امکاناتی نداریم چطور میخواد خوب بشه😢😭

وای😣 یعنی در چه حد بیماریش ممکنه پیشرفت کنه

تا اونجایی که میدونم اکثرا باعث مرگ میشه چون خیلی هزینش بالاس ولی از خدای بزرگ میخوام همه بچه های معصوم که بیماری سخت دارن رو شفا بده و هیچ وقت پدرومادرشون رو با مرگ بچشون امتحان نکنه.آمین

تا اونجایی که میدونم اکثرا باعث مرگ میشه چون خیلی هزینش بالاس ولی از خدای بزرگ میخوام همه بچه های مع ...

آمین😔