2777
2789

برای عکاسی می‌خوام 

برای همین با کیفیت کاری ندارم فقط ساده و خوشگل باشه که با تنوع زیاد بگیرم

سیر حصیری محصولات چوبی سرامیکی و..

حالا منظورت کامل متوجه نمیشم ولی تو گوگل سرچ کن سفال لالجین مشهد، پیج اینستاشون هست قیمت مناسب

نه سفال نمی‌خوام 

چیزای جینگولی خوشگل که تو لوازم دکوری آشپزخانه هست 

مثلا گلدون سرامیکی طرف سرامیکی قاشق و پیمونه های پینترستی 

قوری قرمز ناناز 

سبد حصیری و از این دست موارد که عکسو خوشگل میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سفال نمی‌خوام چیزای جینگولی خوشگل که تو لوازم دکوری آشپزخانه هست مثلا گلدون سرامیکی طرف سرامیکی ق ...

عزیزم شما قبل از ماسک مو اوری استرند موهات خیلی خشک بود و موخوره میزد ؟؟؟؟ یا کلا موهات خودش نرم و بدون موخوره بود 

عزیزم شما سرم مو اوری استرند داشتی ؟ من موهام بشدت خشک و بدحالت شده چندساله هرچی محصول میزنم بزور تا چندساعت نرم میکنه فرداش انگار ک هییییچی نزدم دوباره خشکو بدحالت میشه .میخواستم سرم براق کننده موی رنگ شده رو بگیرم .توروخدا اگ خوبه بگو بگیرم وگرنه مولمو هدر ندم انقد محصول خریدم موثر نبوده خسته شدم 😑. چون تعریف این برندو ازشما و دوسه نفر دگ شنیدم تو همین سایت براهمین میپرسم سرم موش خوبه یا ن 

@کیف_بافتنی‍ 

عزیزم شما بجز اوری استرند دیگه چ برندای خوب خارجی استفاده کردی  که البته خیلیم گرون نباشه مثل کراستاس ؟؟ دنبال یه کرم موی خوب میکردم ک مواد مضرش خیای کم باشه و موهای خیلی خشکمو نرم و خوش حالت کنه و ندمیش تا حموم بعدی بمونه اگر شاین خوبیم به موام بده ک چ بهتررر😍 فقط اینکه موهامو چرب و چسبونکی نکنه . هرچی تاحالا سرم مو خریدم ، بیوکسین ، سریتا ، پریم ، نئودرم و ... همشون بزور چندساعت نرم میکردن فرداش انگاااارهیجی نزدم دوباره خشکو بدحالت میشد 

@کیف_بافتنی‍ 

نه سفال نمی‌خوام چیزای جینگولی خوشگل که تو لوازم دکوری آشپزخانه هست مثلا گلدون سرامیکی طرف سرامیکی ق ...

سلام خشگلم اینجا چندبار تگت کردم سوال پرسیدم میشه لطفا جواب بدی و اینم بگی ک شامپو اوری استرند داشتی یا ن