2777
2789
عنوان

کیا اینجا بدبین و حساسن مثل من

121 بازدید | 14 پست

پارتنرم دیروز صبح بهم پیام داد گفت سلام عزیزدلم صبحت بخیر دلم برات خیلی تنگ شده و دوست دارم 

بعد من بعد از ظهر گفتم سلام میتونم یه سوال درسی بپرسم اونم گفت سلام عزیزم تو مسیرم شب منتظرتم منم گفتم اگه کار دار فردا بگم اونم گفت باشه عزیزم بعد گفت فدات بعدش من گفتم از چیزی ناراحتی گفت نه فدات بشم تو مسیرم دارم میرم کوه پشت فرمونم

بعدش من بهش شک کردم یه عالمه بهش تهمت زدم که با یه دختر رفتی اونم ویس صداشو با همکارش فرستاد برام که من بدونم همکارش کنارشه

من الان حس کردم سر سوال درسی باهام بدبرخورد کرده ولی خب پشت فرمون بوده و همکارم کنارش بوده

رفیق،پارتنر،همسر و..با این اخلاق از دست میدی 

خودتو تصحیح کن 

حساس نیستید شما 

شکاک هستین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا اگر بدبین و حساسین و سر هر چیزی دعوا و ناراحتی راه میندازید وارد رابطه نشید . ادم پیر میشه بخدا . قشنگ اب میشه .کل خوشی ادم به ناخوشی و ناراحتی و غم تبدیل میشه . اول خودتونو درمان کنید بعد ازدواج کنید. خوبه ک خودت قبول داری پس حساسیتتو کم کن تا جفتتون لذت ببرید و در کنار هم ارامش داشته باشید . 

رفیق،پارتنر،همسر و..با این اخلاق از دست میدی خودتو تصحیح کن حساس نیستید شما شکاک هستین

اونم بازم برام عکس فرستاد با کوه حتی فیلمم داد

این یعنی اینکه من براش مهمم واقعا یا نه؟

اونم بازم برام عکس فرستاد با کوه حتی فیلمم داداین یعنی اینکه من براش مهمم واقعا یا نه؟

بله مهم هستید 

اما یه روزی خسته میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیچاره پارتنرت البته شاید نشونه دوست داشتن اینه

من اگه اکسم بهم خیانت میکرد هم به یه ورم نبود ولی در عوض خیلی دوسم داشت

هرچی سخت تر بگیری بیشتر در می‌ره شل بگیری بیشتر نزدیکت میشه

لایک نکن😑

من از تو شکاک ترم😂

الان تو ذهنم اومد چرا باید با همکارش تو ماشین باشه 😂

نه شوخی میکنم عزیزم اعتماد بنفستو ببر بالا این حس از بین میره

اینو همش به خودت بگو بهتر از تو براش نیس اگه خدایی نکرده بخواد کاری ضرر مال اونه نه شما

من از تو شکاک ترم😂الان تو ذهنم اومد چرا باید با همکارش تو ماشین باشه 😂نه شوخی میکنم عزیزم اعتماد ب ...

همکارش مرد بود باهم داشتن میرفتن کوه

حتی صداشو فرستاد

همکارش مرد بود باهم داشتن میرفتن کوهحتی صداشو فرستاد

نگران نباش عزیزم هیچی نیست حساس شدی

اتفاقی نیفتاده اصلا

منم قبلا مثه شما بودم الانم تا حدودی هستم اعتماد به نفستو‌ ببری بالا همه اینا اوکی میشه خانوم زیبا🐥🫀

چحوری اعتماد بنفستو بردی بالا عزیزم؟

پادکست و کتاب و حضور در اجتماع

اعتماد به نفس من به قدری کم بود که حتی خودمو لایق صحبت با فروشنده برای خرید اجناس نمیدونستم

از اجتماع فراری بودم، هربار میرفتم بیرون میومدم کلی گریه میکردم که چرا فلانم و‌بهمانم

الانم تا حدودی همینم،ولی به خودم اومدم گفتم اگه از اطرافیانم بهتر نباشم قطعا بدتر هم نیستم و همه برابریم چه بسا فضائلی داریم که بقیه ازش محرومند پس ما عزیز و دوست داشتنی هستیم.کلی کار از دستمون بر میاد و خیلی از افراد هستن که از وجود ما بهرمند هستند پس شخصیت مثبتی داریم و‌ لایق عشق و تعهد و احترامیم و کسی که اینکارا رو در قبال ما انجام نده جایی در زندگیمون نداره

اینارو هعی به‌ خودت بگو و‌برای داشته هات شکرگزاری کن🥲🫶🏻