2777
2789
عنوان

رنگ موهام

472 بازدید | 25 پست

موهام كاهيه ميخوام مشكيشون كنم ولي ارايشگر گف نكن بعدها نميتوني روش رنگ بزاري ان٢رنگ كن قهوايي سوخته مايل ب مشكي  و بعد هاميتوني روش رنگ بزاري ب نظرتون خوب ميشه؟

ميخوام تو خونه رنگ كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشكي ميشه؟

یه قهوه ای خیلی سوخته میشه. من خودم قبلا گذاشتم اولش کاملا مشکی بود با چند بار شستشو یکم رنگ باز کرد قهوه ای سوخته شد. در کل رنگ خوبیه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
یه قهوه ای خیلی سوخته میشه. من خودم قبلا گذاشتم اولش کاملا مشکی بود با چند بار شستشو یکم رنگ باز کرد ...

جدي عزيزم عكس نداري ببينم چه جوري ميشه؟

من مشكي دوست دارم ولي ميگن پاك كردنش دردسره😔

جدي عزيزم عكس نداري ببينم چه جوري ميشه؟ من مشكي دوست دارم ولي ميگن پاك كردنش دردسره😔

آره هیچوقت کاملا مشکی نکن. دو روز پیش موهامو دوباره رنگ کردم الان دیگه اون رنگ نیست

آره هیچوقت کاملا مشکی نکن. دو روز پیش موهامو دوباره رنگ کردم الان دیگه اون رنگ نیست

چه رنگي رنگ كردي؟

مگه قبلش چه رنگي بود موهات كه ميگي ديگه اون رنگ نيس؟

قبلش سی 3 بود قهوه ای سوخته بود الان برای عید رنگ گردم سی6 و با ام6 ترکیب کردم روشن شده کمی

يعني ميگي مشكي نكنم همون c3كنم؟

قشنگ ميشه ديگه ؟ب مشكي كه ميخوره؟

عزیزم بستگی به رنگی داره که قبلش رو موهات بوده. ولی اگه بخوای رنگ تیره بزاری که بعدا خواستی باز رنگ کنی به مشکل نخوری همون سی 3 رنگ خوبیه قرمزی هم نداره