2777
2789

دوستان اینا خیلی مشتاق بودن بیان یکی از اشناها ننو معرفی کرده بود  درصورتی ک خاله پسره هم دیده بودم ولی نپسندیدن بخاطر ای واسطه اشناهه هم میگم کاش زودتر قسمتم شه

داخل رو پدر مادرم شرمندم نمیدونم تیپم بد بود بد صحبت کردم نمیدونم چرا نخاستن😭

بیخیالش دیگه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همش فکر میکنی خودت مشکل داری شلید خودشون مشکل دارن یا فکر کردن جواب منفی میگیرن دیگه فکرشم نکن تموم شده رفته

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چرا همش فکر میکنی خودت مشکل داری شلید خودشون مشکل دارن یا فکر کردن جواب منفی میگیرن دیگه فکرشم نکن ت ...

خواهری ۱ سال قبلشم  زنگ زده بودن میخاسن بیان ما گفتیم ن دوباره تماس گرفتن شرایطش همونی شده بود ک میخاسم دیگ قبول کردیم همو ببینیم 😭

خواهری ۱ سال قبلشم زنگ زده بودن میخاسن بیان ما گفتیم ن دوباره تماس گرفتن شرایطش همونی شده بود ک میخ ...

میدونه سخته همش فکر میکنی پس زده شدی انشالا کسی قسمت همه دخترامون بشه که با جون و دل خواهان باشن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗