2777
2789
عنوان

میخوایم برا داداشم بریم خواستگاری به نظرتون این مورد چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست

عزیزم  تو بعضی دخترخانم های دبیر این امید هست که با پزشک و یا افراد پولدار ازدواج کنند بخاطر همین ممکن هست یا با برادرتان ازدواج نکنند ویا مهریه وشرایط خاص سنگین داشته باشند ولی بستگی به خانواده واطرافیان داره و...

بعضی خانواده ها هم با خواستگار های اولیه به عنوان حریف امتحانی برخورد می کنند و قصد محک شرایط وتمرین رو دارند که واقعا همه این موارد بستگی به اصالت خانوادگی و فرهنگ داره

درهرصورت ان شاالله موفق باشید و برادرتان خوشبخت بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو بعضی دخترخانم های دبیر این امید هست که با پزشک و یا افراد پولدار ازدواج کنند بخاطر همین مم ...

ممنونم عزیزم 🤝🏻♥️

دختر خانم خواهر دوست برادرمه ،یکی از دوست های مشترکشون معرفی کرده 

به خاطر همین دوستی ،باید خیلی بسنجیم بعد بریم جلو ،احتمالا دوستی بین پسر ها به مشکل بخوره

ممنونم عزیزم 🤝🏻♥️دختر خانم خواهر دوست برادرمه ،یکی از دوست های مشترکشون معرفی کرده به خاطر همین دو ...

اوه عزیزم موضوع پیچیده تر شد. تا جایی که من خودم تجربه دارم زمانی که برادر دختر مجرد باشه خیلی تمایل نداره که خواهرش با دوستش ازدواج کنه به دو دلیل یکی بخاطر غیرت بی جا و مورد دیگر دوست داره دوستی خودش رو با دوستش حفظ کنه و ترجیج شخصی رو اولویت قرار میده. اگر ازدواج کرده باشه تحت تاثیر همسرش ممکن هست مشکلی نداشته باشه و همچنین اینکه مذهبی هم باشند موثر هست

اوه عزیزم موضوع پیچیده تر شد. تا جایی که من خودم تجربه دارم زمانی که برادر دختر مجرد باشه خیلی تمایل ...

مرسی عزیزم اتفاقا بسیار مذهبیه هم داداش من هم داداش دختر 

دوستای مسجد هستن ،

برادر منم اولش خیلی مخالف بود و می‌گفت درست نیست ولی بعدش دید همچین کیسی دیگه سراغ نداریم راضی شده 

مرسی عزیزم اتفاقا بسیار مذهبیه هم داداش من هم داداش دختر دوستای مسجد هستن ،برادر منم اولش خیلی مخالف ...

بهتر هست که یکی از ریش سفید های مسجد به دوست برادرتان و برادرتان پیشنهاد  وصلت بین دو خانواده رو بده و طوری به نظر بیاد که اون ریش سفید واسطه شده اینطوری اگر جواب منفی باشه برادرتان اعتماد به نفسش ازبین نمیره

سلام عزیزم نتیجه خاستگاری چیشد؟ رفتین ؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

نه عزیزم نرفتیم داداشم فعلا گفت زن نمیخوام 😑🤌

فکر کردم تا الان حتما دومادش کردین اشکال نداره ان شإالله بهترینش قسمتش بشه

خودت چکار کردی با دوست داداشت؟ تصمیم قطعی گرفتی ؟

کاش یه مشاوره شخصیت شناسی هم میرفتید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فکر کردم تا الان حتما دومادش کردین اشکال نداره ان شإالله بهترینش قسمتش بشهخودت چکار کردی با دوست دا ...

آره داداشم خیلی مقاومت می‌کنه میگه نه و ... انگار قبلا یکی رو دوست داشته ولی نمیگه کی هست اصلا 

خودمم فعلا اوکی هستم با دوست داداشم و تقریبا همه موافقیم و اون قضیه که خیلی مذهبی هم هست با هم کنار اومدیم کاری به من نداره رو پوشش و ... خواهرش هم مثل خودم هست پوشش

ولی این که از اول داداشم منو بهش معرفی کرده بعضی وقت ها دلم میزنه و اعتماد به نفس ندارم و هم اینکه من تا 6 سال دیگه باید درس بخونم نمی‌دونم می‌تونه تحمل کنه یا نه بالاخره من نمیتونم حداقل تا 7 سال دیگه بچه دار بشم 

آره داداشم خیلی مقاومت می‌کنه میگه نه و ... انگار قبلا یکی رو دوست داشته ولی نمیگه کی هست اصلا خودمم ...

کاش با خودش این موضوع رو مطرح میکردی 

نمبدونم الان رابطتون در چه حدیه ولی بهش میگفتی بخاطر این مسأله راضی به این ازدواج نیستم. ببینی چی جوابت میده

هفت سال هم چیزی نیست اگر دو سال عقد بمونی پنج سالش میمونه بعد ازدواج

البته اگر بخوای پزشکی بخونی واقعا با بچه داری نمیتونی تخصص بگیری و فایده چندانی نداره ولی خب با این رایط دبیری خوبه برای شما