2777
2789
عنوان

میخوایم برا داداشم بریم خواستگاری به نظرتون این مورد چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست
بله عالیه ولی خب چون نیست ممکنه قبول نکنن خیلی سخته شوهرت دوهفته نباشه من دوستم اخر رفت پیش شوهرش

آره ما هم به خاطر همین میگیم نه بشنوه ،ولی به نظرم این مورد دختر خانم بعدا اگر بچه دار بشن می‌تونه زندگیش اداره کنه در نبود شوهرش ،چون دورادور رفتم تحقیق فهمیدم دختر خانم زرنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بستگی داره چون همین که برادرتان دوهفته درماه خونه نیستن مسئله هست و همینطور ممکن  هست دختر خانم وخانواده در حال وهوای کیس های بهتری هستند میتونید شرایط اولیه رو با خانواده دختر  ودختر مطرح کنید واگر موافق بودند جلسات به شکل رسمی برگزار بشه

به احتمال زیاد 

تک دخترشون رو به پسری که دوهفته خونه نیست نمیدن ! 

الکی نرید خواستگاری

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

آره ما هم به خاطر همین میگیم نه بشنوه ،ولی به نظرم این مورد دختر خانم بعدا اگر بچه دار بشن می‌تونه ز ...

خب این نظرشماست 

باید نظر اونو بدونید به نظرم خواستگاری نرید فعلا یه اشنا پیداکنید ببینید اصلا یه همچین موردی رو میپسننده 

البته حقوق برادرتون میتونه هر دختری رو وسوسه کنه 😅

بله عالیه ولی خب چون نیست ممکنه قبول نکنن خیلی سخته شوهرت دوهفته نباشه من دوستم اخر رفت پیش شوهرش

بله درسته ،ولی برادرم شش صبح تا هفت شب سرکاره بعدم نه می‌خوابه 😅به نظرم خانومش نمیتونه بره

به نظر شما کیس خانه دار بهتره براش؟

عزیزم بستگی داره چون همین که برادرتان دوهفته درماه خونه نیستن مسئله هست و همینطور ممکن هست دختر خان ...

ممنون از نظرتون♥️🤝🏻

به نظر شما طبق شرایط دختر خانم ،ایشون بهترن نسبت به برادر من؟

اینجور هم که شنیدم درآمد دختر خانم بالاس کلاس خصوصی زیاد میره

خب این نظرشماست باید نظر اونو بدونید به نظرم خواستگاری نرید فعلا یه اشنا پیداکنید ببینید اصلا یه همچ ...

آره درسته ولی اینطور که شنیدم دختر خانم هم درآمدش بالاس کلاس خصوصی زیاد می‌ره و هم اینکه ترید کار می‌کنه و باباش هم پولداره😑🙃

بله درسته ،ولی برادرم شش صبح تا هفت شب سرکاره بعدم نه می‌خوابه 😅به نظرم خانومش نمیتونه برهبه نظر شم ...

شاغل باشه بهتره چون نه باهم میخوابن 😅

هم اینکه سرش گرم کارشه کمتر بیتابی میکنه 

البته بستگی داره خیلی شخصیه ببین برادرت چی دوست داره 

پسرعمهی من تو عسلویه است زن خانه دار گرفت بتونه ببرتش باخودش 

اونجا خونه دادن بهشوون 

شاید به خاطر کارش بگه نه نمی تونن برن جایی زندگی کنن که کار برادرتان اونجا کار می کنه ؟

نه راستش ،چون داداشم از شش صبح تا هفت شب سرکاره بعدم میاد سریع از خستگی می‌خوابه ،زیاد فرقی نداره بود و نبودش اون دوهفته 

احتمالا اینکه جواب رد بگیره هست چون دو هفته نیست اینم تک دختر اول پشت تلفن شرایط و به خانواده دختر بگین اگه اجازه داد دیگه برید 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗