2777
2789
عنوان

مادرم منو مسبب مرگ پدرم میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 53 پست
نه دیگه 😂اول شوهر مادرش شده ، بــــــــــعــــــــد شده بابا

از نظر زمانی نمیگم .منطور من اینه که پدر آدم از همسرش نزدیکتر و عزیز تر هست.

درسته که مادرشون ناراحت هست که همسرش رو از دست دادند ولی استارتر هم پدرش رو از دست داده

بگو اول بابای منه بعدش شوهر تو کاسه داغ تر از آش نباش

آره تازه باید به مادربزرگ و پدربزرگ هم (به شرط حیات) بگه اول پدر من بوده بعد پسر شما !!!

😁

این چه استدلالیه؟ اول شوهر اون خانم نبوده،تا آخر عمر در کنار اون خانم زندگی نمیکرده؟

البته که برخورد اون مادر اشتباهه

ولی این استدلال غیرمنطقی از اون هم اشتباه تره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تازه باید به مادربزرگ و پدربزرگ هم (به شرط حیات) بگه اول پدر من بوده بعد پسر شما !!!😁این چه است ...

منظور من اینه که درسته که همسر مادرش هست .ولی پدر ایشون هم هست و استارتر هم پدرش رو که عزیز بوده از دست داده .

منظور از نظر زمانی نیست .

البته از نظر من پدر اگر نزدیکتر  و عزیز تر از همسر  نباشه .کمتر نیست .و داغ پدر برای یک دختر سنگین تر و بزرگتر هست 

آره تازه باید به مادربزرگ و پدربزرگ هم (به شرط حیات) بگه اول پدر من بوده بعد پسر شما !!!😁این چه است ...

تازه یک زن جوون بعد از فوت یا طلاق همسرش دوباره میتونهدازدواج کنه 😅 ولی پدر آدم هیچوقت تکرار نمیشه💖💖

منظور من اینه که درسته که همسر مادرش هست .ولی پدر ایشون هم هست و استارتر هم پدرش رو که عزیز بوده از ...

اون خانم هم همدم و همراشو از دست داده، شخصی رو از دست داده که ۲۴ ساعته کنارش بوده، شاید اون خانم اون آقا رو از همه اطرافیان بیشتر دوست داشته و همون عشقش رو از دست داده . پس هم واسش عزیزه و هم نزدیک.

البته که بازم میگم موافق واکنش مادر نیستم

شما چرا نمیریشماهم مث من خونه پدر جایی نداری

والا یه دونه داداش دارم زن داره خونه پدریمون زندگی میکنه دیگه نمیشه رفت خوشم نمیاد احساس غریبی دارم وقتایی هم ک میرم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

استارتر رفتار مادرت اشتباهه به کنار ولی شوهرت هم بی تقصیر نیست .وقتی شما داری با همسرت زندگی می‌کنی و خوشیات با همسرته مریض هم که میشی ایشون وظیفه داره شما رو ببره دکتر بیاره اگر هم پدرت اومد و ماشینش آسیب دید باید ی مسئولیتی در قبال ماشین پدرت قبول کنه وقتی پدرت برای انجام دادن کار شما تو اون مسیر بوده .

واقعا پنجسال یبار میری به مادرت سر میزنی؟

اره مادرم خودش سالی یبار میاد خونم یه مدت میمونه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد