2777
2789
عنوان

مادرم منو مسبب مرگ پدرم میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 53 پست
ماشینش که تعمیر بود بخاطر تصادف قبلیبا موتور بود دیگهتصادف کرد و پرت شد از جاده

مادرت عحیبه البته بی منطق شده در دلتنگی

دوتا تصادف پشت هم داشته پدرت بعد تو مقصری 

دنبال تو نمی آمد یخ جا دیگه میرفت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو نعوذ بالله از این به بعد نمازتم خطاب به من و رو به من بخون چون مرگ و زندگی دست خداست

متاسفم برای فوت پدرتون خدا رحمتش کنه 

سعی کن هر کاری از دستت بر میاد براش بکنی که جای خالی پدرت رو پر کنی ولی اصلا به دلت بد نیار و حرفاشو نادیده بگیر بحثم باهاش نکن

بهش بگو نعوذ بالله از این به بعد نمازتم خطاب به من و رو به من بخون چون مرگ و زندگی دست خداستمتاسفم ب ...

دلم ازش خونه

هرگز نمی بخشمش

واگذارش میکنم به خدا

خدا انتقان دل شکسته مو ازش بگیره

آخه آدم خونه پدر ومادرش هم نرهپس کجا رو دارم برم

گلم من از وقتی پدرم فوت شده نمیرم شاید پنج سال یبار دیگه عادت کردم تو خودت خونواده داری شوهر یچه ب اینا فکرکن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

قبلا هم دوستم نداشتالان با نفرت نگاهم میکنهراضی نیست برم خونه شآخه آدم خونه پدر ومادرش هم نرهپس کجا ...

خب خوبه یه بهونه گیرش اومده ک کلا باهات قطع رابطه کنه

حیف ک مادره وگرنه میگفتم محلش نذار

اگه احتمال میدی بخشی از فرایند سوگ باشه که مدارا کن دست خودش نیستولی اگه از اون اتفاق خیلی رد شده و ...

دیگه داره شورشو در میاره

اون نسبت به من اینطوره

چه سوگی بعد از 3 سال

منم ادمم

دلم میشکنه از رفتارش