2777
2789

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

MCV در آزمایش خون مخفف (حجم متوسط گلبول‌های قرمز) است. این شاخص نشان‌دهنده اندازه متوسط گلبول‌های قرمز خون است و در آزمایش CBC (شمارش کامل خون) اندازه‌گیری می‌شود. MCV در تشخیص کم‌خونی و سایر اختلالات خونی کمک‌کننده است. 
توضیحات بیشتر:
  • MCV چیست؟
    MCV میانگین حجمی است که هر گلبول قرمز در خون اشغال می‌کند و با واحد فمتولیتر (fL) اندازه‌گیری می‌شود. 
  • نحوه اندازه‌گیری:
    MCV معمولاً به عنوان بخشی از آزمایش CBC (شمارش کامل خون) اندازه‌گیری می‌شود. 
  • اهمیت MCV:
    • تشخیص کم‌خونی: MCV در تشخیص انواع مختلف کم‌خونی مانند کم‌خونی میکروسیتیک (MCV پایین) و کم‌خونی ماکروسیتیک (MCV بالا) مفید است. 
    • ارزیابی سلامت کلی: تغییرات MCV می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات زمینه‌ای سلامتی باشد. 
  • تفسیر MCV:
    • MCV بالا (ماکروسیتوز): ممکن است به دلیل کمبود ویتامین B12 یا فولات، بیماری‌های کبدی، یا اختلالات مغز استخوان باشد. 
    • MCV پایین (میکروسیتوز): معمولاً به دلیل کمبود آهن است اما می‌تواند به دلیل تالاسمی یا کمبود ویتامین B6 نیز باشد. 
    • MCV نرمال: نشان‌دهنده اندازه طبیعی گلبول‌های قرمز است اما لزوماً به این معنی نیست که خون سالم است. 
  • عوامل موثر بر MCV:
    عوامل مختلفی می‌توانند بر نتیجه آزمایش MCV تأثیر بگذارند، از جمله کمبود آهن، کمبود ویتامین B12، بیماری‌های کبدی، و برخی داروها. 

HGB در آزمایش خون . هموگلوبین وظیفه حمل اکسیژن از ریه‌ها به سایر بافت‌های بدن و انتقال دی‌اکسید کربن از بافت‌ها به ریه‌ها را بر عهده دارد. بنابراین، آزمایش HGB به عنوان یک شاخص کلیدی برای ارزیابی عملکرد گلبول‌های قرمز و به طور کلی سلامت بدن به کار می‌رود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

RBC در آزمایش خون مخفف "" به معنای گلبول قرمز خون است. این آزمایش به منظور شمارش گلبول‌های قرمز خون انجام می‌شود و اطلاعات مهمی در مورد وضعیت سلامتی فرد ارائه می‌دهد. گلبول‌های قرمز وظیفه حمل اکسیژن از ریه‌ها به بافت‌های بدن و انتقال دی‌اکسید کربن از بافت‌ها به ریه‌ها را بر عهده دارند. 
اهمیت آزمایش RBC:
  • تشخیص کم‌خونی:
    کاهش تعداد گلبول‌های قرمز (RBC) می‌تواند نشان‌دهنده کم‌خونی باشد.
  • بررسی اختلالات خونی:
    آزمایش RBC به همراه سایر آزمایش‌های خونی (مانند CBC) برای تشخیص و بررسی اختلالات خونی مختلف مانند کم‌خونی، نارسایی کلیه و اختلالات مغز استخوان استفاده می‌شود.
  • ارزیابی وضعیت کلی سلامت:
    تعداد غیرطبیعی RBC می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات مختلف سلامتی باشد. 
دلایل بالا بودن RBC:
  • کم‌آبی:
    در صورت کم‌آبی بدن، ممکن است غلظت خون افزایش یابد و در نتیجه تعداد گلبول‌های قرمز به نظر بیشتر از حد طبیعی برسد.
  • بیماری‌های قلبی و ریوی:
    برخی از بیماری‌های قلبی و ریوی می‌توانند باعث افزایش تولید گلبول‌های قرمز شوند.
  • زندگی در ارتفاعات:
    افرادی که در ارتفاعات زندگی می‌کنند، به دلیل کاهش اکسیژن هوا، ممکن است RBC بالاتری داشته باشند.
  • بیماری‌های خونی مانند پلی‌سیتمی ورا:
    این بیماری باعث تولید بیش از حد گلبول‌های قرمز در مغز استخوان می‌شود. 
دلایل پایین بودن RBC:
  • کم‌خونی:
    شایع‌ترین علت کاهش RBC، کم‌خونی است که می‌تواند به دلایل مختلفی مانند کمبود آهن، ویتامین B12 یا فولات ایجاد شود.
  • خونریزی:
    خونریزی‌های داخلی یا خارجی می‌توانند باعث کاهش تعداد گلبول‌های قرمز شوند.
  • بیماری‌های مزمن:
    برخی از بیماری‌های مزمن مانند نارسایی کلیه می‌توانند بر تولید گلبول‌های قرمز تأثیر بگذارند. 

RBC در آزمایش خون مخفف "" به معنای گلبول قرمز خون است. این آزمایش به منظور شمارش گلبول‌های قرمز خون ...

ممنونم

پس من کم خونی دارم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟