2777
2789

خيررررررر ٢٠ساله فقط دارن ميگن كم ابيه درست مصرف كنيد امسالم ك كلا اب نبيييست كاري بلد نبستن بكنن كه 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرع مردم سرزنش میکنن میگن شما باعث کمبود آب هستین.

بالاخره مردم هم دخیل هستن،  من الان ی سوال بکنم:  

شما حاضری بجای گوشت قرمز گوشت گیاهی بخوری ک 30 درصد از بحران اب کم میشه؟  حاضری تفکیک زباله  انجام بدی ک اونم کمک کننده اس؟ 

بالاخره مردم هم دخیل هستن، من الان ی سوال بکنم: شما حاضری بجای گوشت قرمز گوشت گیاهی بخوری ک 30 درص ...

هر وقت کارخونه ها ذوب آهن فولاد بسته شد کشاورز وسط بیابون هندونه نکاشت افغانی برگشت کشورش ارع.چطور هست ک عربستان بیابون آب دارن ما ن؟!جای سرزنش مردم سیستم بروز کنن.

طرح انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس به فلات مرکزی ایران رو داریم که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبی کشور هست که آبو به ۱۷ استان کم‌آب میرسونه.

آب‌شیرین‌کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی سیستان و بلوچستان رو داریم که بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی دنیا محسوب می‌شه

بالاخره مردم هم دخیل هستن، من الان ی سوال بکنم: شما حاضری بجای گوشت قرمز گوشت گیاهی بخوری ک 30 درص ...

۶ درصد مربوط به مصرف شهريه 

بقیش مربوط میشه به بخش کشاورزی و سیستم قدیمی و پوسیده شون

چطور عربستان تونسته با تولید یه سیستم کمبود اب شو جبران کنه حالا ما که بارندگی مون هم بیشتره نتونستیم؟

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
نصف مردم نمیدونن گوشت قرمز چی هست

متاسفانه مصرف گوشت و مرغ در کشور ما سالانه بیش از 700 هزار تن هست...  اینم مثال بود ک گفتم خدمتتون...  ما همیشه از دولت انتظار داریم

۶ درصد مربوط به مصرف شهريه بقیش مربوط میشه به بخش کشاورزی و سیستم قدیمی و پوسیده شونچطور عربستان تون ...

والا خیابونای عربستان و مردم اونجا همچین نصیبی هم ندارن...  بیشتر کارای سیستمی هست ک چند ساله نمود داشته