2777
2789

بچه ها من یک ماه و نیم پیش عشقم فوت کرد و تو این مدت حالم خیلی نوسان داشته یه روز دو هفته پیش که یه ذره بهتر بودم با یکی از دوستام رفتم بیرون و بهش این موضوع رو گفتم که کسی که دوسش داشتم فوت کرده 

ولی الان یه هفته اس حالم خیلی بده با هیچ کس حتی مادرمم حرف نمیزدم حتی پیش روانشناس که میرفتم یه هفته اس نمیرم اونم بهم پیام داد جواب ندادم

حالا این دوستم یه هفته اس بهم زنگ میزنه من هی جواب نمیدم چون واقعا حالم خیلی بده دوست ندارم با کسی حرف بزنم من اگه دو سه بار به یکی زنگ بزنم جواب نده دیگه زنگ نمیزنم تا خودش بهم زنگ بزنه اگه هم نزنه دیگه بیخیال میشم

ولی این یه هفته اس پشت به پشت زنگ میزنه منم حوصله ندارم اصلا واقعا حالم خیلی بده

بعد الان دیدم بهم فحش رکیک و خیلی بدی داده تو پیام

بنظرتون کسی حق داره چون جواب تلفنشو ندادم برگرده اینجوری فحش بده؟

غم بی پایانم🖤     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کارش زشت بوده ولی توام کارت درست نیست با ی پیام میگفتی دوست نداری فعلا حرف بزنی بعداً ک‌بهتر شدی تماس میگیریم باهاش

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

اگه دوست صمیمیت هست بله حق داره

بیچاره دلش هزار راه میره، من باشم فکر میکنم خودتو کشتی مریضی سگ خوردت

مثل یک انسان باشعور پیام بده عزیزم حالم مساعد نیست نیاز به استراحت دارم بهتر که شدم خودم تماس میگیرم