2777
2789
عنوان

برای پسر شدن جنین چی بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست
توکه از سواد میگی اول یه سرچ تو گوگل بزن ک ژنتیکه یا با رژیم میشه بعد بیا برات بگم😄

تو گوگل سرچ نزدم کتاب خوندم

منبع سرچ گوگل:نی نی سایت

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

و اینکه یک روز در میون هم خودت و هم شوهرت قرص زینک و ویتامین ای بخورید کلا برای پسر دار شدن بدن باید ...

اصلا معتبر نیست این اطلاعات

درکل اسپرم دختر قوی تر هست و خوردن هرچیز مقوی هم اسپرم پسر هم اسپرم دختر که قوی هست رو قوی تر میکنه

و بازم درنهایت همه چیز به احتمال و شانسه 

من اینارو از خودم و چندتا سایت آبکی نمیگم

از یکی اقوام که آکسفورد ژنتیک میخونه و به مقالات معتبر دانشگاه دسترسی داره میگم

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرم متخصص تغذیه هست و میگه تغذیه هیچ اثری در جنسیت نداره و هرکس با رژیم خاص به جنسیت دلخواه رسیده شانسش بوده و اونایی که این کارو می کنن و پول میگیرن رژیم جنسیت میدن کلاهبردارن.خودش دوس داره بچه مون دختر بشه من گفتم خب رژیم دختر بده مسخره ام کرد و این رو بهم گفت...

گول نخورین

راستی یه نذرم هست که اسم بچه رو محمد در نظر بگیری 

تو نت سرچ کن میاره 

البته اول اینکه همه چیز دست خداست  تا نخواد هر کاری کنی نمیشه 

دوم اینکه هر چیزی که خود خدا بده خوبه 

ولی چون دوس داری، مطالعه کن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
و اینکه یک روز در میون هم خودت و هم شوهرت قرص زینک و ویتامین ای بخورید کلا برای پسر دار شدن بدن باید ...

اصلا معتبر نیست این اطلاعات

درکل اسپرم دختر قوی تر هست و خوردن هرچیز مقوی هم اسپرم پسر هم اسپرم دختر که قوی هست رو قوی تر میکنه

و بازم درنهایت همه چیز به احتمال و شانسه 

من اینارو از خودم و چندتا سایت آبکی که تهش تبلیغ رژیمه نمیگم

از یکی اقوام که آکسفورد ژنتیک میخونه و به مقالات معتبر دانشگاه دسترسی داره میگم

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اصلا معتبر نیست این اطلاعاتدرکل اسپرم دختر قوی تر هست و خوردن هرچیز مقوی هم اسپرم پسر هم اسپرم دختر ...

یعنی چی اسپرم دختر

تعیین جنسیت فقط به مرد ربط داره 

که اگه اسپرم مرد قوی بشه احتمال پسر شدن می‌ره بالا

چون کروموزوم جنسی مرد xy 

و کروموزوم جنسی زنxx

زن یکی از x  هارو برا جنسیت بچه میده 

و به مرد ربط داره که y بده یا x 

اگه x بده دختر میشه 

اگه y بده میشه پسر 

باشه

درسته تعیین جنسیت با بدن مرد هست 

ولی برخی شرایط روش تاثیر داره 

تو برخی محیط ها اسپرم های دخترزا بیشتر  و بهتر حرکت می کنن و در برخی شرایط و محیط ها اسپرمهای پسرزا بیشتر و بهتر حرکت می کنن. 

مثلا در محیط قلیایی  حرکت اسپرم ها با  محیط  اسیدی فرق داره 

ولی به هیچ عنوان 100 در 100 نیست. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
یعنی چی اسپرم دخترتعیین جنسیت فقط به مرد ربط داره که اگه اسپرم مرد قوی بشه احتمال پسر شدن می‌ره بالا ...

منظورم اسپرم حاویxهست

عزیزم شما هر اقدامی برای افزایش کیفیت اسپرمyبکنی اسپرمxهم قوی میشه

و اینایی که این خانومه گفته همه درسته چون باعث میشه اسپرم قوی بشع

خب هر اقدامی برای کیفیت اسپرم اسپرم حاویxروهم تقویت میکنه پس درنهایت عملا چیزی تفاوتی نکرده

خب هر اقدامی برای کیفیت اسپرم اسپرم حاویxروهم تقویت میکنه پس درنهایت عملا چیزی تفاوتی نکرده

عزیزم چه ربطی داره 

وقتی اسپرم مرد قوی بشه y وارد تعیین جنسیت میشه 

ولی خوب ممکنه خدا صلاح ندونه و این اتفاق نیفته

عزیزم چه ربطی داره وقتی اسپرم مرد قوی بشه y وارد تعیین جنسیت میشه ولی خوب ممکنه خدا صلاح ندونه و این ...

عزیزم چرا فکر میکنید اگه عسل و خرما بخورید بدنتون اسپرم yرو قوی میکنه ولی اسپرمx یه گوشه نگاه میکنه😂 خب اسپرمxهم در اثر تغذیه مقوی قوی تر میشه و این نسبت همیشه باقی میمونه 

درکل چیزی جز شانس و محیط دخیل نیست 

حتی اینجا دیدم سعی میکنن با تغذیه تعداد اسپرم پسر رو بیشتر کنن درصورتی که اسپرم ها همیشه به یک نسبت تولید میشن و اصلا تغذیه دخیل نیست تو این نسبت فقط میتونی تعداد اسپرمو بیشتر کنی که هرچقدرم زیاد بشه بازم ۵۰ ۵۰ هست از نظر جنسیت

اون دکتری هم که رژیم غذایی پسر/دختر زایی میده فکر اینه چارتا خط رو کاغذ بنویسه پولشو بگیره

نه حامله نیستم میخوام رژیم غذایی بگیرم چند ماه بعد اقدام کنم

خرما زیاد بخوررر

هرصبح عسل وگرذو و چهارمغز اگ توان مالی داری

خرما و عسل قط نکن هم خودت هم شوهرت مخصوصا خرما