2777
2789
عنوان

برای پسر شدن جنین چی بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 48 پست
خوش به حال این مراکز برای نازاها که کاری نمی کننولی چه پولی به جیب می زنن از این تعیین جنسیتبا همین ...

خیلیم بد نیستن عمه من بعد ۲۵ سال رفت آی وی اف کرد سه تا بچه اورد پشت سرهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حامله نیستم میخوام رژیم غذایی بگیرم چند ماه بعد اقدام کنم

اینستا ی پیج هست ماما شادی پستاش و ببین 

قرص فلوکونازول هم ک برا عفونت قارچی میدن معمولا با قلیایی کردن رحم شانس پسر زایی و زیاد میکنه 

در کل با رژیم غذایی با محیط بدن و قلیایی نگه داری چون اسیدی صد در صد دختره 

خوش به حال این مراکز برای نازاها که کاری نمی کننولی چه پولی به جیب می زنن از این تعیین جنسیتبا همین ...

برای نازا هم می کنن ولی اینایی که مشکل نازایی ندارن خوب زودتر به نتیجه می رسن 

ولی حتی تو اینایی که مشکل نازایی ندارند و فقط برای تعیین جنسیت میرن هم ممکنه موفق نشه چون، بعد از لقاح که تخمک رو داخل بدن زن قرار می دن ممکنه تخمک از  دیواره رحم جدا بشه. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
باید از چندین سال قبل بچه آوردن تغذیه ات متناسب اون جنس باشه بازم 100 در 100 نیست مگر اینکه بری آی و ...

من دوبار رفتم منفی شد طبیعی باردارشدم دختر شد همه چیز دست خداست تا خدا نخواد موجودی روی زمین نمیاد

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
من دوبار رفتم منفی شد طبیعی باردارشدم دختر شد همه چیز دست خداست تا خدا نخواد موجودی روی زمین نمیاد

بله درسته 

یکی از آشناهای  ما رفت برای پسر چون سه تا دختر داشت، دو بار تا الان عمل کرده و متاسفانه نگرفته 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اول متوجه شید اینا ژنتیکه و از طرف پدره ن مادر بعد بچه دار شیدخدایایکم سوا‌دتونو ببرید بالا حداقل را ...

توکه از سواد میگی اول یه سرچ تو گوگل بزن ک ژنتیکه یا با رژیم میشه بعد بیا برات بگم😄

اول متوجه شید اینا ژنتیکه و از طرف پدره ن مادر بعد بچه دار شیدخدایایکم سوا‌دتونو ببرید بالا حداقل را ...

رژیم وتغذیه بذای هردو توصیه میشه درضمن شرایط رحم خیلی مهمه

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘