2777
2789
عنوان

خواهم میگه از وقتی حرز امام جواد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4425 بازدید | 155 پست
حرز امام جواد خوبهچاپ شده ۲۰ تومنه

نه چاپ شده نگیرید نوشتن و تهیه اش اداب خاص خودش رو داره من برای پدرم گرفتم واقعا عالی بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من گرفتم ولی با بازو نبستم داخل کمد گذاشتم یعنی حتما باید همرام باشه

بله باید همراهمتون باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من گرفتم تاثیر نداشت

اداب خاص داره نماز داره که حتما باید خونده بشه به اسم خودتون

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

من خیلی سال قبل گرفتم ولی تاثیری ندیدم از جای معتبر بود نمازشم خوندن برام

خواهر شاید طلسم یا دعایی داری 

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

منم خیلی دنبالشم ولی جای معتبر نمیشناسم ک مطمئن باشم واقعیه قیمتشم مهم نیس

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

کاش یه چیزی بود یکم مهر و محبت شوهرم بیشتر میشد چطور بعضی ها کاری میکنن شوهرشون دست به فرمانشون میشه

همون حرز برای روابط زن و شوهر خیلی خوبه البته باید هردو داشته باشند

منم خیلی دنبالشم ولی جای معتبر نمیشناسم ک مطمئن باشم واقعیه قیمتشم مهم نیس

خواهرم حدود دو سال تحقیق کرد یک بارم گرفت راضی نیود خداروشکر اینبار راضیه