2777
2789
عنوان

خواهم میگه از وقتی حرز امام جواد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 155 پست
واقعا؟؟ خب باید چکار کنم چطوری باطل کنم؟

درخواست بدین

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرز امام جواد گرفتم شکر خدا الحمدالله روزیمون زیاد شد ادمهایی که باهامون خیلی بد بودن و اذیتمون میکردن یهو دوست شدن 

و دوروز بعدش برا اولین بار رفتم کربلا و از اون موقع تا الان 6 بار کربلا نصیبم شده 

[QUOTE=389349242]نه چاپ شده نگیرید نوشتن و تهیه اش اداب خاص خودش رو داره من برای پدرم گرفتم واقعا عا ...

جاهایی که معتبر براتون ادابش رو انجام میدن و حتما روی برگه خاصی که جنس خاصی داره باید نوشته بشه اینایی که روی برگه های آماده هستن ادابشون رعایت نشده و چاپی هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم نمازش رو خودت باید بخونی.

نائب هم میشه گرفت فقط به نیت شما باید اسم خودتون و مادرتون رو تو نیتش بگه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

منم حرز امام جواد گرفتم شکر خدا الحمدالله روزیمون زیاد شد ادمهایی که باهامون خیلی بد بودن و اذیتمون ...

از کجا گرفتین؟

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

نائب هم میشه گرفت فقط به نیت شما باید اسم خودتون و مادرتون رو تو نیتش بگه

نه عزیزم من گرفتم به من گفتن فقط برای کودک یا کسی که مشکلی داره نمیتونه بخونه میشه کس دیگه بخونه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

اسی حالا اون حای معتبر که میگی کجاست؟؟

باید از خواهرم بپرسم چون دوستش براش سفارش داده

صغیر و کبیر داره؟ 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
نه عزیزم من گرفتم به من گفتن فقط برای کودک یا کسی که مشکلی داره نمیتونه بخونه میشه کس دیگه بخونه

نه عزیزم خواهرم که داد براش خوندن چون نماز  سختیه پول داده خوندن به اسمش

نماز چی؟ من دعاشو چاپ شده وآماده خریدم. نماز باید خوند؟ چجوره؟ بهم یاد میدی؟

داخل گوگل بزن 

منم خودم نمازشو خوندم ولی تقریبا یکساعت طول میکشه 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤