2777
2789
عنوان

خواهم میگه از وقتی حرز امام جواد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 155 پست

من امام زاده رفتم اونجا دیدم نوشته حرز امام جواد دونه ای ۵ تومن بود  مگه گرون؟؟😁 یعنی اونی که من گرفتم الکی؟

گذاشتم گردن پسرم ماشالله خیلی خوشکل امکان نداره کسی ببینش بی تفادت کنارش رد بشه از نوزادی هزار تا مریصی بدون دلیل گرفته ک همه میگن از چشم زخم  

از وقتی گردن ش انداختم حس خوبی دارم حس میکنم امنیت بیشتری داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من سه تا صغیرشو از یه مغازه مذهبی فروشی خریدم دونه ای ده تومن. کیف گردنی هم گرفتم بزارم تو اونا بژار ...

اون کبیر گرفته با لوله و زنجیر نقره یک ملیون و نیم روی پوست اهو هست میگه تمام ادابش هم رعایت میشه نمازشم خودشون به اسمتون میخونن

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کبیر گرفته با لوله و زنجیر نقره یک ملیون و نیم روی پوست اهو هست میگه تمام ادابش هم رعایت میشه نم ...

۱ و نیم خیلی زیاده واقعا

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

اون کبیر گرفته با لوله و زنجیر نقره یک ملیون و نیم روی پوست اهو هست میگه تمام ادابش هم رعایت میشه نم ...

آها آره الان از هوش مصنوعی پرسیدم اونم گفت حرز صغیر نماز نمیخواد، حرز کبیر نماز داره

من امام زاده رفتم اونجا دیدم نوشته حرز امام جواد دونه ای ۵ تومن بود مگه گرون؟؟😁 یعنی اونی که من گر ...

خداروشکر 

نمیدونم خواهر

ولی میگن باید روی پوست اهو داخل نقره باشه تاثیرش خیلی خیلی بیشتره

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

من سه تا صغیرشو از یه مغازه مذهبی فروشی خریدم دونه ای ده تومن. کیف گردنی هم گرفتم بزارم تو اونا بژار ...

خوبه انشالله تاثیرات مثبتشو ببینی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من امام زاده رفتم اونجا دیدم نوشته حرز امام جواد دونه ای ۵ تومن بود مگه گرون؟؟😁 یعنی اونی که من گر ...

نه بابا مهم نیته، منم از این چاپ شده های آماده صغیرشو گرفتم. میخوام هرجا ببرم بندازم گردنشون. 

۱ و نیم خیلی زیاده واقعا

بخاطر لوله و زنجیر نقره هست 

بازوبند و گردنبند چرمش رو من میخوام بگیرم حدودای 500 میشه

آرع منم قبلا برا پسرم گرفتم از یه خانم خوب بود...یه مدت اتفاقاتی عجیب غریب براش می افتاد تو خیابون می‌رفتیم دستش تو دستم یهو میخورد زمین صورتش پوره خون میشد یا الکی دست و پاش  می‌شکست...مادرم براش گرفت حرز رو ...خدا رو شکر خوب بود

آرع منم قبلا برا پسرم گرفتم از یه خانم خوب بود...یه مدت اتفاقاتی عجیب غریب براش می افتاد تو خیابون م ...

خداروشکر 

انشاالله منم بتونم برای بچهام تهیه کنم