2777
2789

همه چی زندگیش رو روال افتاده 

منم میخوام بگیرم ولی فعلا پول ندارم

کسی هست تجربه داشته باشه؟؟ 

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من می‌خوام بگیرم ولی اعتماد ندارمیعنی نمی‌دونم کسی که نوشته واقعا دعای حرز نوشته یا طلسمی چیزی هم قا ...

خواهرم از جای معتبر گرفت خیلی تحقیق کرد

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بله منم چندساله حرز امام‌جواد گرفتم خیلی خوبه

خداروشکر گوش شیطون کر زندگیم بهتر شده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

حرز امام جواد خوبهچاپ شده ۲۰ تومنه

نه چاپ شده 

اون روی پوست اهو با لوله نقره گرفته یک ملیون و نیم 

من چند روز پیش سه تا حرز صغیر املم حواد خریدم برای بچه هام، هنچز ننداختم گردنشون. باید بندازم،

نمازش حتما به اسمشون باید خونده بشه

وای عالیه عالیه عالیه عالیه 

دقیقا همه چی برات هموار میشه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چطوری باید تحقیق کنیممن تهرانم ولی میگن مشهد حرز زیاد داره

یکی از دوستانش از جای معتبر سفارش داده براش اقوام دوستش سیده فکر کنم