2777
2789
عنوان

مامانم شخصیتای عجیبی داره

77 بازدید | 7 پست

ی روز خیلی پایه ست ی روز دیگه ن واقعا بد اخلاق غر. غرو میشه 

همشم میگه بخاطر درسته بخاطر خودتع 

امروز تولدش بود و برعکس همیشه ک از چند روز قبل بحثش میوفته یا چیزی اصلا یادمون نبود 

صبح یهو تاریخ دیدم 

گفتم برم کیک بخرم سر جمع یک ساعت هم بیزون نبودم بیست شیش سالمه نامزدم دارم 

ولی یجوری زنگ پیام داد ک بیا خونه رفتی کجا ک انگار دختر دبیرستانیم با پسر غریبه رفتم ببرون 

خبر نداشت رفتم کیک بخرم 

حالا شایذ خندتون بگیره چرا همچین کرد چون من از دو سه هفته دیگه امتحان جامع چند تا درسو دارم اره بخاطر درس انگار بچه کنکوریم 

بخذا دوس دارم خودمو بکشم خلاص شم از زندگی ک تایم خوابمم چک میکنه ک درس بخونم 

کیک گذاشتم رو میز اومدم اتاق شروع کرد ب غر زدن ک من تولد میخوام چیکار تو منو بدبخت کردی 

حالا بدبختی من چیه این ک هفت هشت سال پیش سه سال پشت کنکور موندم حالا درسم تموم نشده ب دلایلی یکم وقفه افتاده 

بخدا خیلی بدبختم 

شایذ یکی زندگیمو از دور ببینه بگه خوشبحالش ولی واقعا بدبختم 

من قبول دارم اشتباهاتی داشتم ولی دلیل نیمشه اینجوریی باهام برخورد شه کاش مزگ دست خودم بود 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

چقدر متنفرم برای تولد مادرت تلاش کنی اون بگه تولد میخوام چیکار 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر متنفرم برای تولد مادرت تلاش کنی اون بگه تولد میخوام چیکار

اره گفت من با این همه بدبختی م برام درست کردی تولد میخوام چیکار 

یکی ندونه بی ابروش کردم یا چیزی 

تنها مشکلی ک هست اینه یکم اوضاع درسیم پیچیده شده چند سالیه همین 

۲۳ سالمه وضعیتم همینه 

عصرها میرفتم کافه با بچه ها ( کسایی که سالهاست تو کوچه ما زندگی می‌کنن و کاملا میشناسمشون) مافیا بازی می‌کردم . 

مامانم یه بار انقدر دعوا کرد که دیگه نرفتم! میگفت اونا لاتن تو همینطوری پررو هستی با اینا بگردی بدتر از این میشی !!!

پ.ن: نصفشون از من کوچیکتر بودن 

۲۳ سالمه وضعیتم همینه عصرها میرفتم کافه با بچه ها ( کسایی که سالهاست تو کوچه ما زندگی می‌کنن و کاملا ...

😑😑😑😑ببین الان درس بهونه کرده برا من ک نخواد سخت گیری های افراطیش لو برن چون ی اشتباهاتی داشتم ممکنه بگن حق داره. در صورتی ک همیشه همین بوده با فلان دختر نگرد فلان کارو نکن 

یبار با ی پسر زمان نادونیم چت میکردم فقط چت رفت گذاشت تو دامن بابام 😭😭😭

😑😑😑😑ببین الان درس بهونه کرده برا من ک نخواد سخت گیری های افراطیش لو برن چون ی اشتباهاتی داشتم مم ...

منم یکبار با یه آقایی حرف میزدم . واقعا راجع به رشته دانشگاه و مهاجرت و ... بود و خیلی هم دوست خوبی بود 

وسط ویدئو کال اسکرین شات گرفتم تو گوشیم مونده بود اون اسکرین شات ها و مامانم دیده بود ...بعد چندماه هنوز میگه نمیدونم با اون لباس یقه باز و لبخند و ... به پسره چی میگفتی !!! قسم میخورم لباسم هودی بود اصلا یقه باز نبود 

منم یکبار با یه آقایی حرف میزدم . واقعا راجع به رشته دانشگاه و مهاجرت و ... بود و خیلی هم دوست خوبی ...

هووووف😭😭😭