2777
2789

سلام عزیزان 

من رژیمم دفه قبل بدون روغن درست کردم برنج خیییلییی کته حالت حلیم شد

البته  یبار دیگه قبلشم با روغن درست کرده بودم بازم خمیر شد خیلی 

کلا برنج و تازه خریدم این بار سومه میخام بپزم 

چطوری بدون روغن کته درست کنم ک خیلی خمیر نشه 

میدونم کته کلا یخورده خمیر باید باشه ولی کته من خیلییی خمیر میشه 

خانمای آشپز لطفا راهنماییم کنید ❤️🍀

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کته خمیر که میگی بدم میاد

کلا شفته بودن بدم میاد

چه کته چه آبکش

نباید شفته یا به قول شما خمیر بشه

ولی به روغن ربطی نداره

به آب ربط داره

راستی اسی چرا کته میکنی ؟ برای میزان آرسنیک هم‌بهتره که آبکش کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من کته خمیر که میگی بدم میادکلا شفته بودن بدم میادچه کته چه آبکشنباید شفته یا به قول شما خمیر بشهولی ...

برنج نیم دونه ینی برنجی ک کامل نیست نصفه‌س😅🤦‍♀️

آخه عزیزم کته میگن برای رژیم و لاغری بهتره 

و اینکه فکر نکنم برنج نیم دونه رو بشه آبکش کرد چون ریزه

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

سلام 

کم آب بریزید و اگه خام بود دوباره کم کم اضافه کنید 

اما یک نصیحت خواهرانه ؛روغن رو حذف نکنید چربی ها خیلی برای بدن ضروری هستن البته چربیهای مفید شده کمی روغن زیتون و با بادام شیرین و یا روغن زرد در غذا بریزید من خودم یک مدت روغن رو حذف کردم و دچار ناراحتیهای فراوان شدم من جمله بواسیر 

برنجت وقتی داره دم میکشه یه تیکه نون بزار عالی میشه

امتحان میکنم عزیزم مرسی ❤️