2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقت هیچکدوم اگر دنبال درآمد خوبی نرو سمت معلمی و دبیری

خب شغل دیگه ای نیست اومدم رشته انسانی همون دبیری هست روانشناس و وکیل و اینا خیلی خیلی دیر به درآمد میرسه 

فقط قصدم اینه زودتر مستقل شم 

....

حقیقت هیچکدوم اگر دنبال درآمد خوبی نرو سمت معلمی و دبیری

اتفاقا یه خانم از دبیری میتونه نسبت ب بقیه شغل ها درآمد ببشتری داشته باشه. بجز پزشکی و پیرا پزشکی

ب نظر شما چ رشته ای بره که اصلا بتونه باش بره سر کار؟ درآمد پیشکش

خب شغل دیگه ای نیست اومدم رشته انسانی همون دبیری هست روانشناس و وکیل و اینا خیلی خیلی دیر به درآمد م ...

مترجمی زبان هم فکر کنم خوبه 

سوالم منم هست سوالتون

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

خب شغل دیگه ای نیست اومدم رشته انسانی همون دبیری هست روانشناس و وکیل و اینا خیلی خیلی دیر به درآمد م ...

دبیر تازه می توتی برای دانش آموز هاکلاس خصوصی هم بذاری

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

منم میخام برم وکیل شم

نگاه عزیزم دیر رسید بهتر از هرگز نرسیدنه 

تو با معلمی و دبیری یه عمر وضعیت مالیت ضعیفه 

به عنوان همجنست میگم خواهر من برو وکالت بخون

یا روانشناسی مدیریت بازرگانی هم عالیه دیر هم به درآمد میرسی مشکلی نیست فعلن برو یکی از حرفه های آرایشگری یاد بگیر تت‌ یه آرایشگاه برو کار کن مستقل‌ شو راه بیوفتی اندازه حقوق معلمی در میاری شاید بیشتر خودم میکاپ آرتیستی بهت پیشنهاد میدم

اتفاقا یه خانم از دبیری میتونه نسبت ب بقیه شغل ها درآمد ببشتری داشته باشه. بجز پزشکی و پیرا پزشکیب ن ...

من میگم وکالت بره در کنارش یه رشته آرایشگری که الان خیلیم خوبه اینطوری هم آیندش تعمینه هم الان 

منم میخام برم وکیل شمنگاه عزیزم دیر رسید بهتر از هرگز نرسیدنه تو با معلمی و دبیری یه عمر وضعیت مالیت ...

ببین من راستشو میگم 

هیچ علاقه ای هیچ علاقه ای به دبیری ندارم یعنی اصلا حوصله اینکه بخوام هرروز با کلی آدم سروکار بزنم محدودیت لباس داشته باشم با حجاب باشم و فلان رو ندارم

فقط و فقط به این خاطر میخوام معلم بشم که اولا محیطش امنه با این اوضاع جامعه حداقل تو یه محیط فرهنگی باشم بهتره بعدم اینکه از همون دوران دانشجویی درآمد کسب میکنم بعدشم تا آخر عمرم دیگه میدونم درآمدم تضمینه و وقت اضافه زیاد دارم 

همین فقط به خاطر همینا میخوام معلم شم علاقه شخصی اصلا ندارم 

....

ببین من راستشو میگم هیچ علاقه ای هیچ علاقه ای به دبیری ندارم یعنی اصلا حوصله اینکه بخوام هرروز با کل ...

نمیدونم ولی اگر تو بت شرایط و درآمد معلمی قانع باشی 

که خوبه موفق باشی 

ولی من میخام برم وکالت که متاسفانه جونم کف دستمه بس خطرناکه کای وکیل با اس..لحه کشتن ولی خوب باز بستگی یه آدم داره نباید پرونده قات..لا رو بردارن یا پرونده های خطرناکه خلاصه ولی درآمدش خوبه ریسکیه