2777
2789
عنوان

اگه کبدت چربه بیا

59 بازدید | 3 پست

امروز رفتم سونوگرافی،دکتره گفت با اینکه چاق نیستی،چرا اینقدر کبدت چربه، تو جواب سونو نوشته چربی بین گرید 2و3

به نظرتون باید چیکار کنم ، کسی تجربه ای داره؟

منم کبد چرب

از طریق آزمایش آنزیم های کبدم

در حد آزمایش میدونم ودیگه به دکتر. نشون دادم

پارسال بعد زایمانم برای خارش که داشتم آزمایش دادم 

یعنی به دکتری که رفتم گفتم از چیه گفت از خیلی چیزها

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

مثل مامانم.

باید رعایت کنی ،یه مدت اصلا روغن نخور ،تخم مرغ و خامه و گوشت قرمز و...نخور 

بزن تو نت نوشته کامل.

برو عطاری یه معجون هست درمان کبد چرب اونو بگیر ، داروهایی که دکتر مینویسه رو بخور.خلاصه فقط باید رعایت کنی که پایین بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپس و پفک و...  نخور اصلا، مصرف روغن بیار پایین، قند و شیرینی مصرف نکن، سرخ کردنی اصلا، برنج و نون کمتر مصرف کن، سبزیجات زییییاد بخور

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......