2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی منظم

استفاده از فوم شستشو و ابرسان و ضد افتاب مناسب پوستم 

خیلی کمک کردن 

سرم و کرم ضد لک هم دارم میزنم مدتیه . قبلش هم سرم برای جوشهام زدم که شکر خدا همه رو برد

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام عزیزم خوبی به سوال داشتم 

من مالی رشته ام میخواستم عوض کنم برم حقوق اما درسم خوب نی 

حقوق خیلی سخته ؟؟؟ 

میگن خیلی سخته و حفظیات‌ و عربیش‌ زیاده 

اما دوس دارم برم حقوق ولی خب علاقه به تنهایی کافی نی موندم چی کار کنم میشه اگه تجربه دارید راهنماییم کنیم خدا خیرتون‌ بده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سلام عزیزم خوبی به سوال داشتم من مالی رشته ام میخواستم عوض کنم برم حقوق اما درسم خوب نی حقوق خیلی سخ ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر

بله حقوق رشته سختی هست و نیازمند مطالعه و پشتکار بسیار زیاد هست. باید شخص هم حافظه خوبی داشته باشه و هم مطالعه بسیار زیاد

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜
سلام عزیزم وقتتون بخیربله حقوق رشته سختی هست و نیازمند مطالعه و پشتکار بسیار زیاد هست. باید شخص هم ح ...

پس من نرم حقوق درسم خوب نیست اصلا 🥲

ببخشید فقه‌ و حقوق چی فرقشون‌ چیه ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
گفتم که حقوق نیازمند پشتکار و حافظه خوبهفقه و حقوق عربیه اکثرا

علاقه دارم اما حافظه ام خوب نیست مالی رشته ام اما افتضاحه ریاضیم

اگه بمونم مالی ریاضی رو نمیتونم پاس کنم از طرفی ام حقوق ریاضی نداره 

نمی‌دونم چی کار کنم دانشگاه ام گفته بدون کنکور فقه رو فقط مینویسه 

سلام پیشاپیش عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم، من دانشجوی کارشناسی حقوق هستم، اگر میشه لطف کنید صحبتی در مورد این رشته داشته باشیم و من از تجربه‌ها و راهنمایی‌های شما در مورد آزمون وکالت و دوره کارآموزی استفاده کنم🙏امکانش هست به شما درخواست دوستی بدم؟